DVV09 MB1 - Heinenoord MB1 0-0

DVV09 MB1 - Heinenoord MB1 0-0

DVV09 MB1 - Heinenoord MB1 0-0

Hoe kan je het op een koude woensdagavond, om een uur of acht langs de kant van een voetbalveld, toch het idee hebben dat je op een zacht berevelletje samen met je vrouw voor de open haard ligt. Nu beste lezer, kom dan eens kijken naar de dames van Piet en Monique. Hartverwarmende inzet, strijd, vonken ervan af etc etc, allemaal woorden die van toepassing waren op deze wedstrijd. Wat een leuke en vooral spannende wedstrijd spiegelde beide teams ons voor, ook 0-0 wedstrijden kunnen leuk zijn. Het is moeilijk om aan te geven wie nu de meeste kans had om te winnen. DVV speelde iets beter en verzorgder voetbal maar Heinenoord had de betere kansen. Een gelijkspel had een ieder dan ook wel vrede mee.

Heinenoord begon onrustig aan de wedstrijd en werd verrast door het fanatieke spel van de flakkeese dames. Met name de buitenspelers van DVV waren goed en snel, na een wisseling van de wacht werden Merel en Anouk op deze speelsters gezet en slaagden er prima in om ze in bedwang te houden. In de eerste helft waren er niet veel kansen, Cleo keepte een prima wedstrijd met als hoogtepunt een redding in de eerste helft toen ze de bal uit de linkerbovenhoek tikte op een fantastische manier. De tweede helft was een kopie van de eerste, DVV begon wederom sterk en Heinenoord werd terug gedrongen. Maar het hard werkende middenveld met de zusjes vDdH, Mandy en Anne hield goed stand. Ook al geholpen door een sterke verdediging waarin Sanne weer de nodige ballen weghaalde en kordaat ingreep. Na ongeveer een 20 minuten kwam het middenveld steeds meer in handen van Heinenoord. Dit leverde kansen op, Fu sang en Yentl kregen hierdoor meer mogelijkheden. Helaas hadden onze spitsen soms pech en soms maakte ze de verkeerde keuze. Vlak voor tijd had Yentl veel pech toen ze goed door ging en de 0-1 kon laten aantekenen. Helaas (voor ons) had de keepster van DVV een fantastische redding in huis. Zo kwam de brilstand als eindstand op het scorebord. Maar..........geen moment ons verveeld, superwedstrijd! Nu is het een kwestie van thuis winnen tegen DVV en geen punten verspelen tegen de overige tegenstandsters. Doen we dat dan is de conclusie duidelijk, dan worden we weer kampioen.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven