HEINENOORD - BARENDRECHT : 0 – 0.

HEINENOORD - BARENDRECHT : 0 – 0.

HEINENOORD - BARENDRECHT : 0 – 0.
BARENDRECHT : W.N.S. 3 tegen 4
Evenals tegen de TOP-klassers Leonidas ( zo ) en Lisse, is het de mannen van Ralph Kalkman en Rene Scholts bijna gelukt TOP-klasser Barendrecht uit te schakelen.
Ondanks de complimenten aan het elftal en ''het jammer en zonde '' foeterde Ralph Kalkman na afloop: We moeten ze er gewoon in schieten.
Om dit te voorkomen stond de jarige reserve-doelman Marvin van Tienen tussen de palen en dat deed hij uitstekend.
Heinenoord zocht meteen de aanval en de eerste mogelijkheid was in de beginfase voor Andy Bouterse, die op snelheid op links was doorgebroken en zijn schot in het zijnet zag belanden.

Het antwoord kwam van Melvin Winterberg, zijn schot kwam echter in de veilige handen van doelman Christian van Wijngen.
Nadat Vinicius Bongaertz een voorzet op maat had afgeleverd, kwam Andrew Dias D,úllois net wat lengte te kort om de bal vol te raken en scheerde de bal rakelings langs de paal.
Jammer dat de pass van Sander v.d.Pols net iets te hard was voor Jeremy Hensen om er wat leuks mee te doen, terwijl aan de andere kant Anthal v.d.Berg op het juiste moment anticipeerde op de gevaarlijke Bas Mourits.
Halverwege de eerste helft kreeg Barendrecht een vrije trap te nemen net buiten de zestien.
Gelukkig voor de Noord raakte Tim Eekman de bal volkomen verkeerd, zodat deze bij de cornervlag terecht kwam.
In deze fase van de wedstrijd schroefden de mannen van trainer Jack v.d.Berg het tempo wat op, maar de verdediging onder leiding van het centrale duo Toine v.d.Berg en Nick Jonkman gaf geen krimp.
Met nog 5 minuten te gaan in het eerste bedrijf schoot Vinicius Bongaertz in de uiterste rechterhoek waarbij de vingertoppen van doelman Marvin van Tienen redding brachten en de poging hierna van de aanstormende Mitch Fransen op het laatste moment werd geblokt.
Op slag van rust liet Christian van Wijngen het thuispubliek effe schrikken toen hij de bal los liet, het bleef echter de brilstand als ruststand.
Ook in de tweede helft was het balbezit voor Barendrecht, maar kwamen de kansen voor Heinenoord.
Ook nu was Vinicius Bongaertz dicht bij een doelpunt, maar steeds waren de reddingen van de jarige doelman perfect en stond na 90 minuten nog steeds de brilstand op het scorebord.
Sander v.d.Pols begon de penalty serie met raak te schieten. 1- 0
Mitch Fransen miste evenals Jeremy Hensen.
Voorzitter Arie v.d.Berg na afloop over de missers - ´´ Op de training schroeit het net als die twee schieten en nu dit´´
Jeffrey Aarts schoot Barendrecht naar de volgende ronde.
De mannen kunnen zich nu concentreren op 21 februari, de belangrijke wedstrijd in en tegen Brielle.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven