Heinenoord 1 - Heerjansdam 1

Heinenoord 1 - Heerjansdam 1

HEINENOORD - HEERJANSDAM : 6 – 0. RUST : 5 - 0
MONSTERZEGE HEINENOORD TEGEN HEERJANSDAM.
Hoewel Heerjansdam fel uit de startblokken kwam en Dennis Bergman met een fraaie kapbeweging de 0-1 al in de 2e minuut op zijn pantoffel had, namen de mannen van Ralph Kalkman al gauw het initiatief wat in de 9e minuut werd beloond door het eerste doelpunt.
Een fraaie pass van Andy Bouterse werd door Andrew van Tiggelen net voor de achterlijn op maat gegeven aan Andrew Dias D''úllois, die koelbloedig doelman Danny van Leusden het nakijken gaf en de 1-0 op het scorebord verscheen.

Nadat Danijel Ribaric een voorzet van Jelmer Nugteren uit de lucht had geplukt volgde nu een rush van Andrew van Tiggelen over rechts waarbij Mitch Fransen een teenlengte tekort kwam om succes te hebben.
Dat gebeurde even later wel over links waarbij Mitch Fransen doelman Danny van Leusden voor de tweede keer het nakijken gaf. 2-0.
Heinenoord bleef aanvallen waarbij een voorzet op maat van Andrew Dias D, Ullois op het laatste moment door Boy Stoops tot hoekschop werd verwerkt.
Nadat een kopbal van aanvoerder Toine v.d.Berg in de handen van de Heerjansdamse doelman was beland volgde een aanval van de gasten waarbij Andrew van Tggelen de bal in het strafschopgebied tegen zijn arm kreeg.
Geen sprake van opzet, maar de goed leidende scheidsrechter Edgar Bijl uit Hendrik Ido Ambacht deponeerde de bal toch op de stip.
Bryan Pereira schoot in de uiterste linkerhoek, maar op zo'n moment, evenals enkele jaren geleden tegen Strijen staat RIBA er en ook nu pakte hij als een tijger het leer. KLASSE !!
Uit de corner die hier op volgde kreeg de nummer 8 wederom een kans, maar schoot hoog over.
Hierdoor kregen de mannen van Ralph Kalkman vleugels en de ene na de andere fraaie aanval volgde zodat een hogere score niet uit kon blijven
De 3-0 kwam dan ook na een half uur spelen op het scorebord door Andrew van Tiggelen, zij het dat hij hierbij heel ongelukkig in zijn gezicht werd geraakt door medespeler Jeremy Hensen en naar het ziekenhuis moest voor de nodige verzorging.
Gelukkig was vader Adri aanwezig om zijn zoon te begeleiden naar het ziekenhuis en laten we hopen, dat het allemaal weer goed komt.
Sander v.d.Pols was zijn vervanger en ondertussen gingen de aanvalsgolven gewoon door.
Soms wilde men het TE netjes doen wat dan weer mislukte, maar in de 37e minuut kwam na de zoveelste mooie aanval de droomkans voor Vinitius Bongaertz, die de topscorer van de Noord fantastisch benutte, terwijl hij de hoek voor het uitkiezen had en dat betekende 4-0.
Bij de volgende aanval werd Andrew Dias D,Ullinois in stelling gebracht, maar schoot deze keer op de lat.
Op slag van rust was het wel raak en schoot hij na een voorzet van Andy Bouterse, verlengd door Mitch Fransen nog voor de thee de 5-0 binnen.
Een ongekende weelde om met zo'n voorsprong de rust in te gaan.
Logisch dat het tweede bedrijf in een wat lagere versnelling werd begonnen.
Mede natuurlijk met het oog op de belangrijke wedstrijd a.s. dinsdag voor de 4e ronde van de K.N.V.B.-districtsbeker tegen TOP-klasser Barendrecht.
Een vrije trap van Mitch Fransen bereikte met een streep doelman Danny van Leusden, die er best nog moeite mee had.
Toen Ramon Salas in de 65e minuut binnen de zestien onderuit werd gehaald, moest scheidsrechter Bijl de bal wederom op de stip deponeren en schoot Jeremy Hensen hard en zuiver nummer ZES binnen. 6-0.
Inmiddels bleek wel, dat de plaaggeest van de wedstrijd in Heerjansdam, Gelly Koy toen met 4 doelpunten, nu in de tweede helft ingevallen, vandaag geen gevaar was.
De Zevenklapper bleef er tot de laatste seconde in zitten, maar werd niet gemaakt.
Al met al een fantastisch resultaat en op naar de bekerwedstrijd a.s.dinsdag tegen
Barendrecht. Aanvang: 20.00 uur.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven