Oud bestuurslid Jan Huisman overleden

Afgelopen zaterdag avond is na een kort ziekbed, ons oud bestuurslid erelid en vrijwilliger tot het vanwege zijn ziekte niet meer ging, Jan Huisman overleden.
Jan is 84 jaar geworden. Hij was bestuurslid van 1959 tot en met 1987 waarvan van 1971 tot 1987 als penningmeester. Jan was lid van de Heinenoord familie vanaf het jaar van de oprichting en daarmee het langste lid binnen onze club.
Natuurlijk was Jan in de begin periode actief als voetballer in de jeugd en voornamelijk in ons 2de elftal nog tijdens zijn periode als voetballer werd hij ook bestuurslid.
Hoewel deze periode als bestuurslid reeds geruime tijd geleden is was Jan nog wekelijks actief voor onze club. Elke maandag ochtend als lid van de werkploeg zorgde hij er mede voor dat ons terrein er zo prachtig bij ligt. Elke thuiswedstrijd verzorgde hij de begeleiding van de scheids en grensrechters van het eerste en elke uitwedstrijd was hij vertegenwoordiger van onze club in de bestuurskamers van de tegenpartijen. Lange tijd samen met onze overleden erevoorzitter Jan Louter.
Er valt weer lege plek in onze club. Ik heb Jan in al die jaren nooit een negatief woord over ons 1ste elftal horen zeggen. Het boekje met daarin handmatig de standen elke week keurig bijgewerkt, de gele kaarten. Vaste vraag om half vijf; Cor heb je die uitslag nu al ?
We zullen Jan missen. In herinnering blijft hij bij ons.
De uitvaart zal plaatsvinden vrijdag 18 oktober in Puttershoek om 13.30 uur
Wij wensen zijn vrouw en overige nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke periode

Namens het bestuur en de leden

Arie van den Berg