VOORLOPIGE TEAMINDELINGEN JEUGD 2019/2020

De teamindelingen voor het nieuwe seizoen 2019/2020 zijn bekend en is hieronder in de bijlage te vinden. Teamindelingen worden gedaan op basis van de combinatie van geboortejaar en speelniveau (natuurlijk voor zover de regels van de KNVB dit toelaat) en natuurlijk na overleg met trainers/leiders van het afgelopen seizoen. Wijzigingen en/of verschuivingen in teams kunnen overigens nog steeds plaats vinden als gevolg van nieuwe aanmeldingen.
De trainingsdagen en tijden vindt u in hetzelfde bestand.

Het officiële voetbalseizoen start in het laatste weekend van de schoolvakantie, namelijk op zaterdag 31 augustus 2019.
Informatie over de eerste training volgt via de groepapps van de betreffende jeugdteams. Trainers zullen voor hun eigen team het aantal aanwezig spelers eerst moeten inventariseren om goede inschatting te maken wanneer er gestart kan worden met trainen. Info over keeperstrainingen volgt later ook via de groepsapp van de keeperstrainingen.

Mochten er nog vragen zijn, dan kunnen deze gesteld worden aan jeugd coördinator Faisel Aliradja (06-52766161).

Nieuwe (jeugd)leden zijn bij ons van harte welkom. We zijn een gezellige dorpsclub, gericht op plezier in voetbal met aandacht voor de positieve ontwikkeling van onze jeugdspelers. Er is voor iedereen vanaf 5 jaar gelegenheid om te spelen. Kom gerust eens mee trainen.

Lid worden? Klik hier

Voor interesse of meer info, neem contact op via bovenstaand nummer of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Faisel Aliradja