FORUM SPORT - HEINENOORD: 3 – 0. RUST : 0 – 0.

HEINENOORD OOK TEGEN FORUM SPORT ONDERUIT.
Afgaande op de stemming in de bus op de heenreis naar Voorburg, mede door het meezingen van de Hollands talige knallers, hadden de mannen van coach Ralph Kalkman er zin an en zou het een top wedstrijd moeten worden.
Al gauw bleek in het eerste bedrijf, dat dit een illusie was.
Met windje mee en het hanteren van de lange bal, liepen Sander de Heus en Dejan de Feiter zich het leplazerus en was 9 van de 10 keer de bal over de achterlijn.
Nadat Ramon Salas zich had ontworsteld aan zijn tegenstander, volgde een fraaie pass naar Richard Stolte, die mede door de wind toch weer niet aan kwam.
Ook Jordey van Dam bediende even later loepzuiver de opgekomen Richard Stolte, maar zijn voorzet werd door doelman Jurrian Jouvenaar weg gegrist voor de aanstormende Sander de Heus.
Toen was het de beurt aan Forum Sport om iets terug te doen, maar dat werd goed opgelost door Nick Jonkman, hij stond vandaag in de basis als rechtervleugel verdediger en Martijn Terlouw.
Nadat Martijn Terlouw op het juiste moment had ingegrepen op de meegekomen aanvoerder Mike de Graaf, zette hij Dejan de Feiter aan het werk, die zijn schot naast de paal zag verdwijnen.
In de slotfase van de eerste helft kwam de Noord goed weg toen Mostava Frederik uit een corner 1 meter voor het doel keihard over schoot.
De laatste mogelijkheid was voor aanvoerder Mike de Graaf, die uit de draai naast mikte.
Het tweede bedrijf begon met 2 ongewijzigde teams.

De thuisploeg kwam fel uit de startblokken, wat na 5 minuten al een voorsprong opleverde.
Dramatisch slecht verdedigen bracht aanvoerder Mike de Graaf in de gelegenheid geheel vrij in te koppen. 1 – 0.
In de 60e minuut dacht Forum Sport de stand te verdubbelen, toen Jordey de Bruin inkopte, echter op aangeven van de assistent scheidsrechter werd dit doelpunt wegens buitenspel door de veel fluitende scheidsrechter Ernstjan v.d. Perk uit Leiden, terecht afgekeurd.
Dit was tevens het moment voor coach Ralph Kalkman er een dubbele wissel tegen aan te gooien en kwamen Mitch Fransen en Richie Basoski binnen de lijnen voor Sander de Heus en Martijn Terlouw.
Dit gaf een nieuwe impuls en stelde Mitch Fransen in staat Dejan de Feiter te bereiken, die zijn schot in eerste instantie zag gekeerd en er in de rebound een corner aan over hield.
Een ingreep op het juiste moment door aanvoerder Toine v.d. Berg op de doorgebroken Mostava Frederik, voorkwam erger en kon weer jacht gemaakt worden op de gelijkmaker.
De Forumse verdediging gaf echter geen krimp en in plaats van dat er de gelijkmaker op het scorebord kwam kreeg de ploeg van trainer Bas Steffens een kadootje van doelman Dillan Heijnen en dat betekende 2 – 0.
De bal zou achter de achterlijn geweest zijn, toen die weer in het veld werd gekopt en op merkwaardige wijze over de doellijn ging.
Met nog een kwartier te gaan kwam Marvin Strik voor Nick Jonkman, maar ook dit bracht geen verandering, sterker de achterstand werd nog groter.
In de slotfase werden de gaten zo groot, dat Man of the Match Jordy de Bruin de eindstand met een fraaie lob over doelman Dillan Heijnen op 3 – 0 bepaalde.
Zo vrolijk de reis begon, zo rustig was het op de terugweg.
Inmiddels de 10e nederlaag van het seizoen en met nog 2 wedstrijden te gaan moet het niet gekker worden.
a.s. zaterdag komt oud-trainer Ronald Hulsbosch met zijn R.V.V.H. op bezoek en die is de laatste weken goed op dreef.
Heinenoord is gewaarschuwd.

Opstelling.
Dillan Heijnen - Martijn Terlouw – ( 60. Mitch Fransen ) – Andrew van Tiggelen – Ramon Salas -
Toine v.d. Berg – Dejan de Feiter – Jirdey van Dam – Nick Jonkman ( 75. Marvin Strik )-
Remco Buist – Sander de Heus – ( 60. Richie Basoski ) – Richartd Stolte.