10e editie Voetbal Herfstdag 2018

10e editie Voetbal Herfstdag 2018

Wat hebben we weer genoten van alle kinderen. Ondanks het wat druilerige weer is er heel wat gevoetbald. Er hebben 69 kinderen meegedaan. Om 10 uur zijn we gelijk begonnen met het voetbal-10-kamp. Elk team begon bij een onderdeel en na 15 minuten wisselde we naar het volgende onderdeel. Bij elk onderdeel stond een trainer/speler/coach van SV Heinenoord, hun zorgde voor de uitleg en coaching. Om 11 uur kregen de kinderen siroop en een banaan, daar waren ze wel aan toe want van voetballen wordt je moe.

Om 12 uur zijn de kinderen met begeleiders naar de kantine gegaan voor een heerlijk bordje patat met een snack. En ik kan je vertellen dat het aanpoten is voor het kantine personeel, maar dat ging weer super. Alle kinderen incl. begeleiders en spelbegeleiders hadden in een half uur gegeten en gedronken. Top! Na de lunch gingen we weer verder met het voetbal-10-kamp zodat alle teams alle onderdelen konden doen. 

Bij 1 onderdeel kon je penalty’s nemen en alle kinderen die alle 3 de penalty’s hadden gescoord konden aan het eind van de dag om de penaltybokaal strijden. In de categorie 4 t/m 7 jaar heeft Amelie Roos gewonnen. In de categorie 8 t/m 10 jaar Kyan Banis en in de categorie 11 t/m 13 jaar Ryan Nielsen. Allemaal van harte gefeliciteerd!! Na deze spannende afsluiting kregen alle kinderen nog een medaille en een zakje snoep mee naar huis.

Zonder sponsors is het voor ons lastig om het evenement gratis te houden. Daarom bedanken we hartelijk onze sponsors Agrimarkt Oud-Beijerland en Schouwink management service!! Ook bedanken we alle vrijwilligers die mee hebben geholpen; Bo, Patricia, Roos, Sil, Tijmen, Minke, Kim, Ayesh, Stephan, Joann, Rowin, Tristan, Ryan, Willem, Koen, Nieke, Jean-Paul, Bas, Wessel, Yentl, John, Arie, Luc, Yasmin, Jolanda, Xander, Angela, Oma, Anja en Frank. We hopen natuurlijk dat jullie volgend jaar weer willen helpen, want zonder vrijwilligers kunnen we het niet organiseren. 

We hopen dat er volgend jaar weer zoveel kinderen zich aanmelden en meedoen!! Tot volgend jaar.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven