VV BRIELLE - HEINENOORD: 1 – 1. RUST: 0 – 0 .

VV BRIELLE - HEINENOORD: 1 – 1. RUST: 0 – 0 .

VV BRIELLE - HEINENOORD: 1 – 1. RUST: 0 – 0 .
HEINENOORD EN vv BRIELLE DELEN DE PUNTEN.
Door de 1-4 nederlaag op 25 november j.l. en nu de strijd om de 3e periode, was coach Ralph Kalkman er op gebrand vandaag de volle winst mee naar huis te nemen.
Dat is helaas niet gelukt.
Toch waren er in het eerste bedrijf een aantal mogelijkheden om het nummer TWEE van de ranglijst moeilijk te maken.
In de 4e minuut belandde een vrije trap van Mitch Fransen in de muur, terwijl even later een fraaie combinatie tussen Ramon Salas en Arif Irilmazbilek eindigde bij Neall Mouthaan, die meteen uithaalde en zijn schot maar rakelings over de lat zag scheren.
Een zuivere pass van Leon Steketee op Marvin Strik eindigde in een hoekschop.
De kopbal van Ramon Salas die hier uit volgde kon met moeite gekeerd worden door doelman Deshney Hoornweg en in de rebound schoot Arif Irilmazbilek over.
Het antwoord van de gasten kwam van Jeffrey Duijnstee, die zijn pegel voorlangs zag gaan.
In de 13e minuut kwam de grote kans voor Arif Irilmazbilek, die op aangeven van Mitch Fransen alleen op de uitgelopen Brielse sluitpost af ging, maar hem niet wist te passeren.
Een vrije trap van Mitch Fransen kwam op de vuisten Deshney Hoornweg terecht en de snelle uitval van Stevie Soares die hier op volgde. werd heel goed door Leon Steketee doorzien, die precies op tijd ingreep om het gevaar te bezweren.
Vervolgens kwam halverwege de eerste helft een uitstekende pass van Neall Mouthaan in de voeten van de op snelheid liggende Arif Irilmazbilek terecht, echter Marchel v.d. Berg was er op tijd bij om ook deze aanval onschadelijk te maken.
Een vrije trap op rechts van Neall Mouthaan leverde een corner op, die door Ramon Salas werd ingeschoten, terwijl ook deze keer doelman Deshney Hoornweg op de juiste plaats stond door de bal weg te stompen voor de voeten van Mitch Fransen, die uithaalde en maar net naast schoot.

Nadat een handvol mogelijkheden door de mannen van Ralph Kalman niet werden verzilverd, kwam op slag van rust een enorme kans voor Marchel v.d.Berg, die uit een vrije trap een meter voor het doel ver over schoot.
Zo eindigde het eerste bedrijf in de brilstand. 0 – 0.
In de rust zal trainer Stanley Rieborn het nodige tegen zijn spelers gezegd hebben, want zij kamen in het begin van de tweede helft bijzonder fel uit de startblokken.
Heinenoord had daar de nodige moeite mee en was het alweer de uitstekend spelende Leon Steketee, die in eerste instantie voorkwam dat de aanstormende Stevie Soares in balbezit kwam.
Het was echter uitstel van executie, want in de 52e minuut was het toch weer topscorer Stevie Soares, die op aangeven van Gino Stolk de 1-0 op het scorebord bracht.
De mannen van Ralph Kalkman deden er een schepje bovenop en schoten van Neall Mouthaan en Ramon Salas gingen maar net naast.
Toen Nuno Andrade Valera het op zijn heupen kreeg met een enorme rush was Anthal v.d. Berg precies op tijd met zijn ingreep zodat ook dit gevaar was gekeerd.
Een vrije trap van Mitch Fransen werd via de muur tot corner verwerkt en uit deze hoekschop schoot Nunom Andrade Valera zijn keeper te hulp door de bal van de lijn te koppen.
In de 67e minuut kwam Dejan de Feiter binnen de lijnen voor Mitch Fransen.
De Noord werd sterker en met nog een kwartier te gaan kwam er een enorme kans voor Neall Mouthaan, die echter maar net naast schoot.
Dit was tevens het moment dat Martijn Terlouw in de ploeg kwam voor Ramon Salas.
Amper binnen de lijnen ging zijn kopbal maar rakelings over de lat.
In de 85e minuut kwam de laatste wissel, t.w. Andrew Dias d”Ullois voor Toine v.d. Berg.
In de 86e minuut kregen de mannen van Ralph Kalkman loon naar werken, want een slim passje van Arif Irilmazbilek werd keurig afgerond door de ijverige Neall Mouthaan en dat betekende: 1-1.
De slotfase werd nog bijzonder spannend en beide teams zouden zo maar de volle winst kunnen pakken.
Met name Marvin Strik schoot rakelings langs de paal en in de allerlaatste seconde van de blessuretijd schoot Andrew Dias d”Ullois naast en over.
De goed leidende scheidsrechter John Kraak uit Piershil liet meteen het eindsignaal horen en uiteindelijk was het over de gehele wedstrijd gezien de juiste uitslag.
a.s. zaterdag volgt de voorlaatste wedstrijd tegen kampioen Feyenoord. Aanvag:14.30 uur.
Opstelling.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Andrew van Tiggelen – Ramon Salas ( 75.Martijn Terlouw)
Toine v.d. Berg – (85. Andrew Dias d,Üllois )- Arif Irilmazbilek – Mitch Fransen – ( 67. Dejan de Feiter ) – Nick Jonkman - Marvin Strik - Neall Mouthaan – Leon Steketee.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven