Vacature wedstrijdsecretaris jeugd.

Vacature wedstrijdsecretaris jeugd.

Vacature wedstrijdsecretaris jeugd.

Beste leden en ouders,

Voor het seizoen 2018/2019 zijn wij opzoek naar een nieuwe wedstrijdsecretaris voor de jeugdafdeling van onze club.

De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor een goed verloop van het wedstrijdprogramma van de jeugdelftallen op de zaterdagochtend – en eventueel de inhaal, beker- of oefenwedstrijden doordeweeks. Je onderhoudt daarvoor nauw contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus ook veel contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen.

In deze functie kun je ook veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris.

Taken wedstrijdsecretaris:
1. Coördineert de wedstrijden binnen de desbetreffende leeftijdscategorie jeugd.
2. Is aanspreekpunt naar en voor de K.N.V.B. en andere verenigingen betreffende competitie- en bekerwedstrijden.
3. Verzorgt als zodanig de correspondentie met de KNVB en andere verenigingen
4. Zet oefenprogramma op voor aanvang, tijdens en eventueel einde van de competitie . Dit in overleg met trainers/leiders.
5. Zorgt in overleg met trainers en lid voetbaltechnisch zaken bij algehele afgelastingen binnen het district voor invulling van het schaduwprogramma voor de desbetreffende leeftijdscategorie.
6. Verzorgt in overleg met trainers en lid voetbaltechnisch zaken voor vriendschappelijke wedstrijden.
7. Zorgt dat spelers, aanvoerders en trainers in kennis worden gesteld van (tucht)uitspraken die betrekking op de desbetreffende speler cq. elftal.
8. Organiseert in overleg met de hoofdtrainer en bestuurslid voetbaltechnisch zaken periodiek bijeenkomsten met trainers en leiders binnen de leeftijdscategorie teneinde overeengekomen processen/afspraken te evalueren en zo nodig bij te sturen.
9. Communicatie met andere verenigingen over verplaatsing van wedstrijden na aanvraag van trainer/leider binnen vv Heinenoord. Na akkoord wedstrijd in Sportlink wijzigen en opvolgen van akkoord.
10. Aanspreekpunt voor aanvragen van andere verenigingen over wedstrijdwijzigingen of aanvragen voor wijziging. Na overleg met trainer/leider van betreffend elftal deze wijziging dan met wedstrijdsecretaris andere vereniging communiceren en Sportlink accorderen.
11. Regelt eventuele oefenwedstrijden voor teams die vrij zijn met eigen teams of van andere verenigingen
12. Vraagt bij de KNVB dispensatie aan voor jeugdleden, die hiervoor in aanmerking komen

Heeft u affiniteit met voetbal, vindt u het leuk om de jeugd te helpen en heeft u een paar uur in de week tijd dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Aanmelden of als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met Leo van Overeem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Michel van Marle, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de jeugdcommissie

Michel van Marle

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven