VAN DE JEUGDCOMMISSIE SV HEINENOORD

VAN DE JEUGDCOMMISSIE SV HEINENOORD

VAN DE JEUGDCOMMISSIE SV HEINENOORD
Uitbreiding Jeugdcommissie en voorbereiding op het komend voetbalseizoen

Onlangs is besloten onze Jeugdcommissie uit te breiden met twee extra Technisch Jeugdcoördinatoren. Vanaf heden zijn dit: Ralph Kalkman (JO7 tm JO11), Hugo van den Berg (JO13 en JO15), Ab Guaouzi en Faisel Aliradja (JO17 en JO19). De Technisch Jeugdcoördinatoren ontwikkelen onder andere trainingsprogramma’s voor onze jeugd en begeleiden trainers bij de uitvoering hiervan op het trainingsveld. Ook zijn zij verantwoordelijk voor het vaststellen van de teamindelingen in goed overleg met trainers en leiders. Het is de bedoeling dat op 31 mei 2018 een voorlopige teamindeling voor het nieuwe voetbalseizoen is vastgesteld en gecommuniceerd.
Heb je vragen aan of tips voor de jeugdcommissie van SV Heinenoord, mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek ons aan op de vereniging.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven