Heinenoord MO19 - Rohda'76 MO19 9-0

Heinenoord MO19 - Rohda'76 MO19 9-0

Heinenoord MO19 - Rohda'76 MO19 9-0 Vandaag tegen de meiden uit Bodegraven, vooraf beloofde dit een spannende wedstrijd te kunnen worden. Dit leek de eerste 10 minuten ook het geval totdat Naomi de 1-0 liet aantekenen na een foutieve terugspeelbal van een van de verdedigers van Rohda. Daarna was het wel gedaan met de tegenstand al sputterden de meiden van Rohda nog af en toe tegen. Toch was het met de rust al 6-0 voor de meiden van Piet en Ron, maar de dubbele cijfers hadden gehaald kunnen worden met de rust als de spitsen van de Noord niet zo vaak buitenspel hadden gestaan.

Na de rust werd het spelbeeld rommeliger. Ook nu kwam Rohda goed uit de startblokken maar konden het Sanne en de verdediging niet echt moeilijk maken. Het middenveld met Julia voorop was heer en meester en het was wachten op meer doelpunten. Die kwamen er ook en nog mooie ook. Deborah luisterde haar rentree op met een mooi afstandsschot en de technisch vaardige Tess scoorde met een mooi lobje. Yentl heeft er ook een aantal gescoord maar weet niet precies hoeveel. Gaat ook niet om de doelpunten maar om het totale spel. En dit was met name in de eerste helft goed verzorgd. De Noord kan nog derde worden in deze hoofdklasse, tenminste als DoCos een handje wil meehelpen. En daarnaast moet er as zaterdag uit gewonnen worden van DVV'09. En de trouwe lezers van deze verslagen weten dat dit een heel lastige opgave is voor onze meiden. Maar des te groter wordt de kans dat ze nu wel een keer gaan winnen, en waarom zou dit niet as zaterdag het geval zijn. Maar dan moeten de mouwen opgestroopt worden, als één team zal er moeten worden gestreden en niemand zal zijn hoofd moeten verliezen. Alleen dan is het best mogelijk om te winnen van de meiden uit Dirksland. En misschien een borreltje minder op koningsdag, mag ik dat zeggen, ja dat mag ik zeggen!

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven