HEINENOORD - DELTASPORT: 3 – 1.RUST: 0 – 1.

HEINENOORD - DELTASPORT: 3 – 1.RUST: 0 – 1.

HEINENOORD - DELTASPORT: 3 – 1.RUST: 0 – 1.
HEINENOORD STELT IN TWEEDE HELFT ORDE OP ZAKEN.
Voor de wedstrijd werd EEN minuut stilte in acht genomen in verband met het overlijden van de 38-jarige Sander Molenaar.
Naast zijn taak als teammanager bij Katwijk, was hij e laatste 4 jaar spitsentrainer bij Deltasport.
Heinenoord moest het doen zonder de geblesseerde Richie Basoski.
Hij had nog last van de vorige week in Nieuwenhoorn opgelopen liesblessure.

Na over en weer wat aftasten, kreeg de thuisploeg in de 8e minuut een vrije trap te nemen, zo’n 10 meter buiten de zestien.
De verwoestende pegel van Mitch Fransen spatte op de lat uiteen, zodat de score nog niet kon worden geopend.
Het antwoord kwam van Jordao Patinama, die op rechts een levensgevaarlijke voorzet gaf, maar gelukkig op tijd werd weggekopt door Nick Jonkman.
Tevens was het even schrikken, toen Marruchen Zimmerman op de paal schoot, echter de uitstekend leidende scheidsrechter Franklin Berg uit Rotterdam had inmiddels gefloten voor buitenspel.
Een gevaarlijk schot van Marvin Strik op aangeven van Mitch Fransen werd door doelman Kevin de Kok met moeite over de lat getikt.
Bij de volgende aanval van de Vlaardingers moest Nick Vervoort volledig gestrekt op een pegel van Jordao Patinama.
In de 19e minuut kwam Deltasport aan de leiding door een doelpunt van Marruchen Zimmerman uit een hoekschop. 0-1.
In plaats van op jacht te gaan naar de gelijkmaker was het spel van de mannen van Ralph Kalkman maar slap en pover, zonder strijd en beleving.
Natuurlijk hoefde het ook weer niet te gaan zoals destijds in Vlaardingen, toen een afkoelingsperiode moest worden ingelast, maar een beetje feller had wel gekund..
Schoten van Mitch Fransen en Arif Irlmazbilek gingen ver over en gebeurde er tot de rust erg weinig.
Coach Ralph Kalkman zal in de rust ongetwijfeld het nodige hebben gezegd, want het tweede bedrijf begon heel goed.
Een pass van Nick Jonkman bereikte Sander de Heus net niet, maar een verre ingooi van Mitch Fransen kwam uiteindelijk in de 52e minuut bij Marvin Strik, die zich geen moment bedacht en uit de draai raak schoot. 1-1.
Dit was tevens het moment dat aanvoerder Toine v.d. Berg naar de kant werd gehaald en werd vervangen door Neall Mouthaan.
De Noord werd steeds gevaarlijker en uit een hoekschop van Leon Steketee was Mitch Fransen dichtbij een doelpunt, ware het niet dat de bal van de lijn werd gehaald.
De pass van Marvin Strik op Arif Irilmazbilek leverde het flipperkast effect op en toen de bal onverwachts bij Nick Jonkman kwam ging zijn uithaal ver over.
Met nog een half uur te gaan kwam Andy Bouterse in de ploeg voor Ramon Salas.
De hard werkende middenvelder veroverde vaak de bal, maar was niet gelukkig met het afgeven, omdat teveel ballen in de voeten van de tegenstander terecht kwamen.
Nadat een pass op maat van Andrew van Tiggelen bij Arif Irilmazbilek terecht kwam en hij op zijn beurt de op snelheid liggende Sander de Heus bediende, eindigde diens schot via de Vlaardingse sluitpost in een corner.
En passant tikte Nick Vervoort nog even een bal over de lat op een uithaal van Marruchen Zimmerman.
Het mooiste moment kwam in de 72e minuut toen Sander de Heus op aangeven van Marvin Strik met een briljante aktie zijn tegenstander passeerde en ook doelman Kevin de Kok het nakijken gaf. CHAPEAU!!! 2-1.
En de koek was nog niet op toen ook Arif Irilmazbilek het op zijn heupen kreeg en met een fabelachtige aktie de 3-1 op het scorebord bracht.
Bijna was de score nog hoger uitgevallen toen Neall Mouthaan op aangeven van Andrew van Tiggelen uithaalde, echter zijn schot zag gestopt door doelman Kevin de Kok.
In de slotfase werd Arif Irlmazbilek nog vervangen door Martijn Terlouw.
Al met al een dik verdiende overwinning in een sportieve wedstrijd briljant geleid door scheidsrechter Franklin Berg uit Rotterdam.
a.s. zaterdag komt Bruse Boys op bezoek. Aanvang: 14.30 uur.
Opstelling.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Andrew van Tiggelen – Ramon Salas – ( 60.Andy Bouterse ) Toine v.d. Berg ( 52. Neall Mouthaan ) – Arif Irilmazbilek ( 85. Martijn Terlouw ) -
Mitch Fransen – Nick Jonkman – Marvin Strik – Sander de Heus – Leon Steketee.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven