Vredenburgh MO19 - Heinenoord MO19 ( 2-4 )

Vredenburgh MO19 - Heinenoord MO19 ( 2-4 )

Na de verloren wedstrijd tegen Barendrecht ging de competitie vandaag verder met een uitwedstrijd tegen het Rijswijkse Vredenburgh die op de ranglijst de voorlaatste plaats bezetten Op papier een makkie dus een mogelijkheid om weer 3 punten te pakken en mee te blijven doen in de subtop !! Het eerste kwartier werd er goed gevoetbald en de derde goede aanval leverde de 0-1 op En toen begon de ellende !!! Met zoals ze het vroeger noemden hotseknotsebegoniavoetbal probeerde Vredenburgh de wedstrijd om te draaien en dat lukte nog ook Op de ouderwetse engelse manier van alle ballen naar voren rammen wisten ze het voor elkaar te krijgen om op en 2-1 voorsprong te komen en was Heinenoord even goed de weg kwijt en was het spel erg onruhstag !!!!

In de rust gingen de supporters genieten van een saucijsebroodje en als je erge honger had kon je zelfs een broodje speklap bestellen !!! De tweede helft moest het toch wel beter gaan om hier de punten vandaan te halen en die boodschap werd goed begrepen Er werd weer beter gevoetbald en waren gelijk weer de bovenliggende partij De beloning kwam gelukkig vrij snel na een mooie aanval Een van de tegenstandsters vond die aanval zo mooi dat dat ook een mooie goal verdiende en schoot de bal dus zelf maar in de kruising achter haar eigen keepster !!!!! Uit een corner werd daarna de 2-3 erin gewerkt en na een goede passeeractie op de rechterkant gevolgd door een afgemeten voorzet werd de bal keurig ingekopt en vond ik dit toch wel het doelpunt van de dag !!! Achterin werd er scherp verdedigd en niks weggegeven en mochten we tevreden zijn toen Haagse Harrie voor het einde floot Gefeliciteerd met de 3 punten en een goede tweede helft waarin het voor de fans weer genieten was !!!
Fijn weekend !!!!!

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven