Heinenoord Mo19 - Barendrecht MO19 1-6

Heinenoord Mo19 - Barendrecht MO19 1-6

Heinenoord Mo19 - Barendrecht MO19 1-6

Tsjah, wat moeten we over deze wedstrijd vertellen. Dat we kansloos hebben verloren van een zeer goede ploeg, dat is eigenlijk wel het hele verhaal. En de verwachtingen waren nog wel hoog gespannen. Want de Noord had immers uit tegen Barendrecht een zeer goede partij op de mat gelegd die overigens ook wel verloren ging. Maar daar had toen iedereen vrede mee, want er werd gestreden voor elke bal en de inzet was hartverwarmend. Dit was deze wedstrijd anders, ja het zonnetje was verwarmend maar daar bleef het ook wel bij. Teveel meiden waren deze wedstrijd niet bij de les, en de strijd kwam slechts van enkele meiden.

En als je dan voetballend al minder ben dan wordt het lastig spelen tegen dit soort ploegen. De eerste helft gingen we dan ook de rust in met een 1-5 achterstand. Eigenlijk was de wedstrijd al na een minuut of twintig gespeeld, waar de Noord nog wel redelijk begon aan de wedstrijd. Maar onoplettendheid tijdens corners voor de tegenstander daar wisten de meiden van Barendrecht wel raad mee. Daarnaast is het belangrijk om tijdens dit soort wedstrijden te accepteren dat de tegenstander beter is en positief te blijven tegen elkaar. Piet heeft met Ron en Monique een prima prestatie geleverd door in hoofdklasse te spelen, we kunnen niet hoger dan dit niveau en dat is al een dik compliment waard. Dus laten we plezier hebben met elkaar en van het voetbal en laten we er deze competitie nog vol tegen aangaan. Want jullie kunnen allemaal voetballen en soms kom je wel eens iemand tegen die beter kan voetballen, dat is niet anders. Op naar de volgende wedstrijd, as maandag al tegen SSS voor de HW bokaal. Oh ja, in de tweede helft, die schriftelijk kon worden afgedaan, werd nog eenmaal gescoord door Barendrecht. Met een 1-6 eindstand als gevolg.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven