NIEUWENHOORN - HEINENOORD: 0 – 2 . RUST: 0 – 2.

NIEUWENHOORN - HEINENOORD: 0 – 2 . RUST: 0 – 2.

NIEUWENHOORN - HEINENOORD: 0 – 2 . RUST: 0 – 2.
HEINENOORD VRIJ EENVOUDIG LANGS NIEUWENHOORN.
Niet alleen de N217 bij ons, maar ook de N57 bij Hellevoetsluis was afgesloten, waardoor scheidsrechter Westland uit Hoorn problemen had en de wedstrijd ongeveer 20 minuten later begon.
Door de geschorste Arif Irilmazbilek stond Neall Mouthaan in de basis en die ging al in de tweede minuut op rechts alleen op doelman Wouter Bloothoofd af en een doelpunt met de voet kon voorkomen, zodat in de rebound Richie Basoski had kunnen scoren, echter hij maaide over de bal heen.

Hij kreeg even later een betere mogelijkheid uit een voorzet van Andrew van Tiggelen, maar de Nieuwenhoornse sluitpost kon met moeite de bal tot corner verwerken.
Een goed begin van de mannen van coach Ralph Kalkman die voor de volle winst gingen om DRIE punten mee naar de Noord te nemen.
Het antwoord van de thuisploeg kwam van Almeida Breuklin, die het eerste schot loste, terwijl dit geen probleem was voor onze Nick Vervoort.
Bij de volgende aanval werd Neall Mouthaan weer goed aangespeeld, deze keer door aanvoerder Toine v.d. Berg, haalde uit en zag zijn pegel met moeite tot hoekschop verwerkt.
Na een kwartier kwam er een grote kans voor de vrij staande Almeida Breuklin, die deze echter volledig verprutste tot opluchting van de Heinenoordse verdediging.
Inmiddels was het tot ergernis van spelers en supporters opvallend geworden, dat de assistent- scheidsrechter van de thuisploeg constant met zijn vlag stond te wapperen voor buitenspel.
Zo ook in de 29e minuut, toen Marvin Strik met een fraaie pass de op snelheid liggende Neall Mouthaan bediende en hij feilloos doelman Wouter Bloothoofd het nakijken gaf en de verdiende 0 – 1 op het scorebord bracht.
Vijf minuten later dezelfde situatie, toen Richie Basoski de op snelheid liggende Ramon Salas bediende, ook nu onze brave borst stond te zwaaien dat het een lieve lust was, maar scheidsrechter Westland zich er niets van aan trok en onze altijd hard werkende reserve-aanvoerder, de stand op 0-2 bracht.
Jammer dat op het eind van de eerste helft Richie Basoski geblesseerd raakte en in de kleedkamer achter bleef.
Zijn vervanger Sander de Heus nam meteen in het tweede bedrijf met veel enthousiasme zijn plaats in.
De mannen van Marco Jalink kwamen na de thee fel uit de startblokken en het schot van de gevaarlijke Sevket Kasaroglu werd door Andrew van Tiggelen keurig geblokt.
Nadat Almeida Breuklin zijn kopbal over de lat zag scheren bleek de zoon van de Spijker toch te veel last te hebben van zijn hamstring en werd vervangen door Andy Bouterse.
Hij kon meteen aan de bak met een prima ingreep op de doorgebroken Brian Smits.
Zijn volgende aktie was, wat we zo graag van hem zien, op snelheid op links en dit keer via Neall Mouthaan, die op zijn beurt Ramon Salas bediende om vervolgens uit te halen en zijn poging net naast de verkeerde kant van de paal zag scheren.
Af en toe kwamen er onverwachte en meestal uit de draai, schoten van met name Brian Smits, echter steeds stond Nick Vervoort op de juiste plaats om het gevaar te keren.
Halverwege de tweede helft volgde een schitterende aktie op rechts van Sander de Heus, die achteraf beter zelf had kunnen schieten, maar nu de bal net niet bereikbaar voor Neall Mouthaan voorzette en een geweldige kans verloren ging.
Ook Marvin Strik, die zijn dag niet had, kreeg de kans via een lob doelman Wouter Bloothoofd te verrassen, maar deed dit veel te slap.
Met nog een kwartier te gaan kwam eindelijk Martijn Terlouw na veel blessureleed weer eens in de ploeg voor de moe gestreden Neall Mouthaan.
Mitch Fransen verhuisde naar de spits en schoot meteen uit de draai rakelings langs de paal.
In de slotfase kwam er nog een niet te missen kans voor Sander de Heus.
Andy Bouterse ontving de bal van Marvin Strik, die meteen een voorzet op maat afleverde en Sander de Heus voor het intikken had. Jammer, maar het zij zo.
Al met al een dik verdiende overwinning, die de Noord naar plaats DRIE op de ranglijst brengt.
a.s. zaterdag komt DeltaSport uit Vlaardingen op bezoek. Aanvang: 14.30 uur.
Opstelling.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Andrew van Tiggelen ( 53. Andy Bouterse )
Ramon Salas – Toine v.d. Berg – Mitch Fransen – Nick Jonkman – Marvin Strik -
Richie Basoski ( 46. Sander de Heus ) – Neall Mouthaan ( 74. Martijn Terlouw )-
Leon Steketee.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven