OUDE MAAS - HEINENOORD: 2 – 1 RUST: 1 – 0.

OUDE MAAS - HEINENOORD: 2 – 1 RUST: 1 – 0.

OUDE MAAS - HEINENOORD: 2 – 1 RUST: 1 – 0.
HEINENOORD NIET LANGS OUDE MAAS.
Na de uitschakeling door Xerxes/DZB afgelopen dinsdag in de K.N.V.B. districtsbeker, ging de formatie van coach Ralph Kalkman vol goede moed naar Poortugaal voor de ontmoeting tegen Oude Maas.
De eerste 20 minuten was er geen vuiltje aan de lucht en creeerden de Groen Witten volop mogelijkheden.
Nadat Sander de Heus er op rechts vandoor ging eindigde zijn poging tot voorzet in een verre ingooi van Mitch Fransen, die werd opgevangen door Ramon Salas en maar net naast werd geschoten.
Het vervolg was een schot van Mitch Fransen over 40 meter en door Sander de Heus werd ingeschoten om vervolgens tot hoekschop werd verwerkt.
Het antwoord kwam van de snelle Jeffrey van Veen waarbij zijn voorzet werd opgevangen door aanvoerder Lucas Fredson en uiteindelijk in de veilige handen van Nick Vervoort terecht kwam.

Een vrije trap van Leon Steketee na een overtreding op Arif Irilmazbilek werd door aanvoerder Toine v.d. Berg ingeschoten en maar met moeite tot corner kon worden verwerkt
Uit die hoekschop was Arif Irilmazbilek dichtbij een doelpunt, echter via onderkant lat kwam de bal weer terug in het veld en was het overwicht van de bezoekers nog niet beloond met een doelpunt.
Na ruim 20 minuten kwam Richie Basoski, na zich van enkele tegenstanders ontdaan te hebben tot een enorme pegel die op de paal eindigde.
Nadat Arif Irilmazbilek uit een vrije trap zijn kopbal in de handen van doelman Jeroen Kloosterman zag belanden ging er wederom een mogelijkheid verloren en is de stelregel nou eenmaal, dat als je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel.
En dat gebeurde nu ook toen Darrag Zondervan in de 25e minuut kon aannemen en uithalen en Nick Vervoort het nakijken gaf. 1-0.
Het tweede bedrijf begon met een redding van Nick Vervoort, wat uitstel van executie betekende want in de 55e minuut kwam de thuisploeg op 2-0 door een doelpunt van Serdar Demirel.
In de 62e minuut werden Leon Steketee en Sander de Heus gewisseld voor Desley de Wolf en Joe Neyero.
Het tempo ging wat omhoog en het resulteerde pas in de 85e minuut in een doelpunt van Richie Basoski. 2-1.
Een flipperkast situatie leverde bijna de gelijkmaker nog op, echter de 5e nederlaag was een feit.
a.s. zaterdag komt Kloetinge op bezoek en zullen ongetwijfeld revanche willen nemen op de
1-3 nederlaag van 21 oktober j.l. Aanvang: 14.30 uur.
Opstelling.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Nick Jonkman – Mitch Fransen – Leon Steketee-
( 67..Desley de Wolf ) –Toine v.d. Berg ( 80. Andrew van Tiggelen ) – Ramon Salas –
Marvin Strik - Sander de Heus ( 67.Joe Nyero ) – Arif Irilmazbilek – Richie Basoski.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven