HEINENOORD - XERXES/DZB : 1 - 2. RUST: 0 – 1.

HEINENOORD - XERXES/DZB : 1 - 2. RUST: 0 – 1.

HEINENOORD - XERXES/DZB : 1 - 2. RUST: 0 – 1.
HEINENOORD DOOR XERXES/DZB UIT DISTRICTSBEKER GEKNIKKERD.
Pal voor de wedstrijd moest coach Ralph Kalkman zijn team op twee plaatsen wijzigen, door het afhaken van Andrew Dias d,Ullois en Andrew van Tiggelen.
Hun vervangers werden Mitch Fransen en de van een langdurig teruggekeerde blessure Dejan de Feiter.
Voor Dejan de Feiter was de vreugde helaas veel te kort en moest hij na 8 minuten wederom met een naar het zich liet aanzien vervelende blessure het veld verlaten.
Toine v.d. Berg werd zijn vervanger.
De Rotterdammers begonnen sterk en met name de eerste helft kon de Noord aardig partij geven.
De eerste kans kwam al vrij snel, toen de geheel vrijstaande Brandon Koneman zo kon inkoppen, echter doelman Dillan Heijnen stond op de juiste plaats dit gevaar te keren.
De vrije trap even later van Bruce van Kesteren ging maar enkele centimeters naast.

Nadat doelman Bjorn Benard het eerste schot van Marvin Strik had gestopt kwamen de aanvallen eindelijk over links waar Richie Basoski minuten langs als een roepende in de woestijn eindelijk in aktie kon komen en er meteen gevaar dreigde.
In de 42e minuut belandde de vrije trap van Bruce van Kesteren op de kruising en kwam de thuisploeg goed weg.
Het was echter uitstel van executie, want op slag van rust kwam uit een omstreden corner de bal in de rebound voor de voeten van Raoul Gangadin, die keihard uithaalde en nadat de bal via de hiel van Toine v.d.Berg van richting veranderde, onhoudbaar was voor Dillan Heijnen. 0-1.
De tweede helft begon hoopgevend, toen Sander de Heus, weliswaar zwaar gehinderd richting Xerxesdoel op volle snelheid lag en zijn schot helaas voorlangs zag gaan.
Even later was de steekpass van Arif Irilmazbilek iets te hard voor Sander de Heus om doeltreffend af re ronden.
Dat deden de mannen van Joop Hiele, die overigens wegens een schorsing op de tribune zat, wel en het was Brandon Koneman, die na een kwartier in het tweede bedrijf de stand op 0-2 bracht.
De kopjes bij de mannen van Ralph Kalkman gingen hangen en het was maar goed, dat het vizier van verschillende Xerxanen niet op scherp stond zodat de paal en net naast een grotere uitslag voorkwamen.
Toen Arif Irilmazbilek in de slotfase binnen de zestien onderuit werd gehaald, deponeerde scheidsrechter Kraak uit Piershil de bal op de stip en schoot Marvin Strik feilloos binnen en was de eer gered en de droom van de achtste finale voorbij.
a.s. zaterdag wordt de competitie hervat met de wedstrijd tegen Oude Maas om 14.30 uur.
Opstelling.
Dillan Heijnen – Anthal v.d. Berg – Ramon Salas – Dejan de Feiter – ( 8.Toine v.d. Berg – Melvin Zaalman )- Mitch Fransen - Irilmazbilek – Nick Jonkman – Richie Basoski – Sander de Heus – ( Robin v.d. Vlist ) – Leon Steketee.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven