Heinenoord MO19 - SJZ MO19 9-2

Heinenoord MO19 - SJZ MO19 9-2

Heinenoord MO19 - SJZ MO19 9-2

Wedstrijdverslag wat later ingeleverd bij de hoofdredacteur. Om de een of andere reden was uw verslaggever, en vooral zijn vrouw, druk in de week om de resten van een surprise party van de nummer 1 van dit team op te ruimen. Wat een bende, volgens mij heeft het voltallige team party proppers laten knallen. Ook kunnen we vaststellen dat een aantal dames qua drankgebruik zeker met hun vaders kunnen wedijveren. Maar eigenlijk wisten we dat allemaal wel. Hoe dan ook als het voetballen niet meer lukt dan kunnen ze altijd nog surprises party's gaan organiseren. Hoe dan ook alles is opgeruimd dus we kunnen gaan tikken. Vooraf waren de verwachtingen hoog gespannen, wie zouden we krijgen als eerste tegenstander in de HOOFD klasse. Nu dit bleek een ploeg uit Zoeterwoude-Rijndijk te zijn, een redelijk goed voetballende ploeg.

Toch bleek al snel dat Heinenoord een maatje te groot was voor deze ploeg. Al snel werd het 1-0 door een eigen doelpunt van de meiden van SJZ. In de eerste helft werd er eigenlijk best goed voetbal gespeeld. De meiden kregen ook alle ruimte om goed te combineren en dit deden ze dan ook naar hartelust. Helaas stond het vizier van met name Yentl in de eerste helft niet op scherp. Toch werd de score uitgebreid naar 4-0 voordat de rust aanbrak. De weinige toeschouwers hadden een goed Heinenoord gezien. De tweede helft was rommeliger dan de eerste helft. Toch was het nog steeds de ploeg van Piet, Ron en Monique die de boventoon voerde. En Yentl was eindelijk een beetje op dreef. Dus deze combinatie zorgde ervoor dat de meiden uit Zoeterwoude nog twee keer konden scoren. De Noord deed dit nog eens vijf keer. Dus als je alles goed bij elkaar optelt kom je uit op 9 doelpunten voor en 2 tegen. Maar eerlijk is eerlijk, deze uitslag geeft zeker geen garantie voor de toekomst, want daar was de tegenstand, met alle respect, te gering voor. Dus volgende week op naar DOCOS in Leiden, leuke stad! Kan je vast ook surprise party's houden dames. Goede week toegewenst allemaal.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven