D.C.V. - H E I N E N O O R D : 0 – 0

D.C.V. - H E I N E N O O R D : 0 – 0

D.C.V. - H E I N E N O O R D : 0 – 0
HEINENOORD NIET LANGS D.C.V.
Zonder de nog steeds geblesseerde Martijn Terlouw, de wederom geblesseerde Richie Basoski, de zieke Ramon Salas en de geschorste Andy Bouterse, moest de formatie van coach Ralph Kalkman het opnemen tegen de bijna 100-jarige tegenstander D.C.V. uit Krimpen a/d Ijssel.
Al in de 2e minuut kreeg de thuisploeg een vrije trap te nemen, die door doelman Nick Vervoort met beide vuisten werd weggewerkt.
Het antwoord hierop kwam meteen van Sander de Heus op links, die zijn schot zag geblokt.
Nadat Mickey Veldhoen van afstand zijn schot over zag gaan, kwam in de 10e minuut de grote kans voor de geheel vrij staande Damien Brusse, die tot grote opluchting naast schoot.
Nadat de vrije trap van Mitch Fransen was weggewerkt belandde het schot van Andrew van Tiggelen op de paal.
Vervolgens kwam er wederom een enorme kans van dichtbij voor Mickey Veldhoen die naast kopte en dat verklaart dat er door de mannen van trainer Ronald Klinkenberg in 13 wedstrijden maar 7 keer is gescoord.
Halverwege de eerste helft kwam de vrije trap van Mitch Fransen op de vuisten van doelman en aanvoerder Bobby Janssen terecht en in de rebound net naast geschoten door Melvin Zaalman.
In de 38e minuut kreeg aanvoerder Toine v.d. Berg zoveel last van zijn hamstring, dat hij werd vervangen door Desley de Wolf.

Na een aantal juiste ingrepen door de Heinenoord-defensie en de nodige reddingen van doelman Nick Vervoort brak de rust aan met de brilstand.
Na een kwartier in het tweede bedrijf kwam Dejan de Feiter binnen de lijnen voor Sander de Heus.
Het duurde tot de 70e minuut toen Marvin Strik uithaalde uit een afgeslagen aanval en de bal via onderkant lat zag terug springen in het veld.
Voor de rest viel er voor de supporters weinig te genieten van het vertoonde spel.
Met nog een ruim kwartier te gaan werd Marvin Strik, die inmiddels geel had ontvangen, vervangen door Neall Mouthaan.
In de slotfase probeerde Andrew van Tiggelen doelman Bobby Janssen nog te verrassen, echter Melvin Zaalman stond in de weg en ook Neall Mouthaan zag zijn pegel gestopt door Bobby Janssen.
Al met al een matige wedstrijd die eindigde in een kleurloos gelijkspel: 0-0.
a.s. zaterdag komt Heerjansdam op bezoek en daar heeft de Noord nog wat tegen goed te maken gezien de smadelijke 5-1 nederlaag van 7 oktober 2017.
Opstelling.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Nick Jonkman – Leon Steketee – Andrew van Tiggelen – Toine v.d. Berg ( 38. Desley de Wolf ) – Mitch Fransen – Marvin Strik ( 58. Dejan de Feiter ) – Arif Irilmazbilek - Sander de Heus ( 72. Neall Mouthaan ) Melvin Zaalman.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven