FC OUDEWATER - HEINENOORD: 0 – 4 RUST: 0 – 0.

FC OUDEWATER - HEINENOORD: 0 – 4 RUST: 0 – 0.

FC OUDEWATER - HEINENOORD: 0 – 4 RUST: 0 – 0.
HEINENOORD DOOR NAAR VOLGENDE RONDE IN DE STRIJD OM DE K.N.V.B. DISTRICTSBEKER.
De mannen van coach Ralph Kalkman maakten in het tweede bedrijf korte metten met de 3e Klasser.
De Noord begon met Mitch Fransen voor de geschorste Nick Jonkman 2 (wedstrijden )centraal achterin samen met Leon Steketee.
Bijzonder waren de ballen van Mitch Fransen over ruim 40 meter op de stropdas van Richie Basoski.
Als hij dan de bal had stonden meteen 3 a 4 verdedigers op zijn lip en was het moeilijk een voorzet te geven.

Toen hem dat wel lukte met een slimme pass op Neall Mouthaan, had die moeten scoren, echter het duurde te lang voor dat hij de bal voor zijn linker kreeg en ging deze kans verloren.
In de 35e minuut kwam er nog een dot van een kans voor Melvin Zaalman, maar zijn pegel ging rakelings langs de verkeerde kant van de paal.
Oudewater drong massaal aan en was ook meteen weer massaal terug, terwijl het vizier van de voorwaartsen niet op scherp stond.
Zo brak de rust dan ook aan met de brilstand : 0-0.
Met nog een half uur te gaan haalde coach Ralph Kalkman de kersverse vader Andrew Dias dÚllois en Neall Mouthaan naar de kant voor Sander de Heus en Dejan de Feiter.
Dit tot grote vreugde van beide ouders, ( die de kou hadden getrotseerd ) en het had meteen succes.
In de 65e minuut scoorde Sander de Heus op aangeven van Dejan de Feiter en dat betekende 0-1.
Amper 2 minuten later volgde een voorzet op maat van Melvin Zaalman, die door Dejan de Feiter keurig werd afgerond. 0 – 2.
Een cadeautje van de doelman van Oudewater, die de bal wat nonchalant uit slingerde was een prooi voor Melvin Zaalman, die eenvoudig de 0-3 op het scorebord bracht.
Even later had hij ook de 0-4 op zijn pantoffel, maar bracht de voet van de sluitpost redding.
In de slotfase pikte de ingevallen Marvin Strik voor Richie Basoski zijn doelpuntje mee en bepaalde de eindstand op 0-4.
Opstelling.
Dillan Heijnen – Robin v.d.Vlist – Mitch Fransen – Leon Steketee – Andy Bouterse – Ramon Salas – Desley de Wolf – Andre Dias’’ Ullois – ( 60. Dejan de Feiter ) – Melvin Zaalman – Neall Mouthaan ( 60. Sander de Heus ) –Richie Basoski ( 65. Marvin Strik ).

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven