Barendrecht MO19 - Heinenoord MO19 5-3

Barendrecht MO19    -    Heinenoord MO19    5-3

Barendrecht MO19    -    Heinenoord MO19    5-3
 
Vandaag tegen de gedoodverfde kampioen, alles gewonnen tot nu toe. Toch hebben wij vaak minder moeite met Barendrecht dan met DVV09. En daar leek het nu ook weer op. Tijdens de natte start van deze wedstrijd speelde Heinenoord zijn beste voetbal van deze wedstrijd. Barendrecht bleek een ploeg met kleine watervlugge speelsters en een grote spits. Toch waren we in de eerste helft minimaal gelijkwaardig en misschien zelfs wel wat beter. Dit kwam helaas net niet terug in de ruststand van 2-2. De Noord kwam al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong door Cleo die profiteerde van een slippertje van de barendrechtse verdediging en alleen op de keeper goed afmaakte. Helaas was het vrijwel in dezelfde minuut weer 1-1 door een mooi ingeschoten bal die gelijk op de slof werd genomen.

Daarna ging het gelijk op en kwam de Noord weer op een 2-1 voorsprong door wederom een fout waar Cleo goed van profiteerde, kon voorzetten en Kim had een leeg doel voor zich wat de 1-2 betekende. Dit alles ging de man in het zwart een beetje te ver en ging zich wat meer met het spel bemoeien. Dit leverde Barendrecht een boel vrije trappen op en helaas een daarvan ging net voor de rust erin hetgeen de 2-2 ruststand betekende. Na in de rust de scheidsrechter een paar tips te hebben gegeven hoe eerlijker te fluiten was dat gedeelte in de tweede helft beter verzorgd. Dat gold minder voor het spel van de Noord. Heinenoord kreeg steeds meer moeite om  de snelle en behendige speelsters tegen te houden waardoor Barendrecht kon uitlopen naar een 4-2 voorsprong. Toch was het weer Heinenoord dat wat terug kon doen doordat Anne goed doorzette en de 4-3 liet aantekenen. Maar eerlijk is eerlijk Heinenoord zat er een beetje doorheen wat ook nog eens de 5-3 opleverde, een ietwat vertekende uitslag wat mij betreft. De meiden hebben gestreden voor wat ze waard waren, een dil compliment is daarom ook verdiend. Nu op naar de kerst, nog een paar wedstrijdjes spelen en kijken in welke voorjaarscompetitie de meiden terecht gaan komen. Allen goede feestdagen gewenst en op naar een gezond, leuk en sportief volgend jaar!

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven