HEINENOORD - SC FEYENOORD : 1 -1. RUST: 0 – 0.

HEINENOORD - SC FEYENOORD : 1 -1. RUST: 0 – 0.

HEINENOORD - SC FEYENOORD : 1 -1. RUST: 0 – 0.
HEINENOORD PAKT DIK VERDIEND PUNT TEGEN DE KOPLOPER.
De mannen van coach Ralph Kalkman begonnen goed aan de wedstrijd.
Al in de 3e minuut kreeg Arif Irilmazbilek de kans om de score te openen.
Uit een perfecte voorzet op maat van Andrew van Tiggelen schoot hij hard in, maar doelman Rick v.d.Burg stond op de juiste plaats en kon de bal weg stompen.
Uit de rebound ging de bal maar net over.
De volgende voorzet, weer van Andrew van Tiggelen bereikte Mitch Fransen, die maar net naast kopte.
Na ruim een kwartier kwamen de Rotterdammers beter in hun spel en ging Adair Lopes Vega er van door, echter zijn pegel was geen probleem voor doelmaan Nick Vervoort.
Het spel golfde heen en weer en het talrijke publiek amuseerde zich kostelijk.
Een vrije trap van Leon Steketee werd door Sander de Heus maar net naast gekopt.

Na ruim een half uur spelen kreeg Mitch Fransen de kans om uit te halen en brachten de vingertoppen van de Rotterdamse sluitpost redding.
Even later was het Nick Jonkman met een uitstekende ingreep voor de gevaarlijke Junior Obiku.
Een vloeiende combinatie tussen Lucas van Oeveren en Shabir Isoufi werd precies op tijd geblokt door Anthal v.d. Berg, zodat ook dit gevaar weer geweken was.
Op slag van rust ontstond er nog een flipperkast situatie voor het Heinenoorddoel, die uiteindelijk met een afzwaaier van Quincy Oosterom werd beeindigd, zodat de rust met de brilstand aanbrak. 0-0.
Het tweede bedrijf begon met dezelfde opstellingen en was het Mitch Fransen die het eerste schot loste, wat door Rick v.d.Burg met de voet werd gekeerd.
Na 10 minuten in de tweede helft kreeg Heinenoord een vrije trap te nemen net buiten de zestien.
Leon Steketee schoot in de muur en het schot wat na de rebound volgde zou de doellijn hebben gepasseerd, echter scheidsrechter Raven uit Enkhuizen en zijn assistent wilden daar niet van weten.
Nadat Sander de Heus onderuit werd gehaald leverde ook deze vrije trap niets op en brachten de vuisten van Rick v.d. Burg redding op een pegel van Mitch Fransen.
Halverwege het tweede bedrijf werd Anthal v.d. Berg vervangen door Andy Bouterse.
In de 77e minuut zag Junior Obiku doelman Nick Vervoort iets te ver voor zijn doel staan en verraste hem met een fraaie boogbal.0 – 1.
Een tegenvaller voor de mannen van Ralph Kalkman ( en zeker voor Nick Vervoort die foutloos keepte) stuk voor stuk enorme inzet en volop strijdlust leverden.
Na 3 maanden blessureleed kon eindelijk Richie Basoski zijn rentree maken en kwam binnen de lijnen voor Sander de Heus.
Toen ook Desley de Wolf voor aanvoerder Toine v.d. Berg in de ploeg kwam waren de wissels op en begon de Noord aan een geweldig slotoffensief.
Onder aanvoering van Ramon Salas werd de jacht op de gelijkmaker geopend.
En dat verdiende doelpunt kwam eindelijk door Arif Irilmazbilek. 1 – 1.
De Noord had het geflikt en een einde gemaakt aan de reeks van 10 overwinningen van de Rotterdammers.

Terechte dolle vreugde bij spelers, staf en supporters en een prachtige afsluiting van de eerste helft van het seizoen 2017 / 2018.
De door Piet Plaizier georganiseerde boutmiddag kon beginnen en met Koos Vermaat een geweldig duo wat zeker voor herhaling vatbaar is.

Opstelling:
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – ( Andy Bouters ) –Nick Jonkman – Leon Steketee – Marvin Strik – Ramon Salas – Toine v.d. Berg ( Desley de Wolf ) – Andrew van Tiggelen – Arif Irilmazbilek – Mitch Fransen – Sander de Heus ( Richie Basoski ).

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven