BRUINISSE - HEINENOORD: 1 – 2 RUST : 0 – 2.

BRUINISSE - HEINENOORD: 1 – 2 RUST : 0 – 2.

ZWAAR BEVOCHTEN OVERWINNING HEINENOORD.

GROTE VERSLAGENHEID NA AFLOOP DOOR HET OVERLIJDEN VAN JOSE LAURES.

Wat een feestelijke terugreis had moeten worden, mede door de verjaardagen van voorzitter Arie v.d. Berg en gastvrouw Janie Kooijman, werd nu terecht een muisstille met het ophalen van dierbare herinneringen aan onze sympathieke oud - 1e elftal speler.
De wedstrijd tegen de hekkensluiter van 1B begon goed voor de ploeg van Ralph Kalkman.
Al na twee minuten was het te danken aan de geweldige reflex van doelman Ti-Jey Bins op een kopbal van Marvin Strik, die een achterstand voorkwam door de bal over de lat te tikken.
Nadat even later Sander de Heus op een steekpass van Marvin Strik net iets tekort kwam en ook de combinatie met Leon Steketee goed werd verdedigd was het de beurt aan de thuisploeg.
Na een kwartier spelen volgde een combinatie tussen Yarick Dorst en Koen v.d. Berge, die met een enorme pegel twee keer in een paar minuten tijd de lat raakte.
Toch was het de Noord die de score opende.

Nadat eerst een schot van Andrew van Tiggelen maar net langs de verkeerde kant van de paal verdween, was het in de 35e minuut wel raak.
Een mooie aanval tussen Andrew van Tiggelen en Marvin Strik werd keurig afgerond door aanvoerder Toine v.d. Berg. 0 – 1.
Jammer dat Mitch Fransen in de 37e minuut onnodig tegen zijn 4e gele kaart aan liep door commentaar op scheidsrechter v.d. Wielen uit Veenendaal.
In de 40e minuut schoot Andrew van Tiggelen op een mooie pass van Sander de Heus de
0 – 2 binnen, wat tevens de ruststand betekende.
Het tweede bedrijf begon vrij snel met een vrije trap van Yarick Dorst op Sander van t’Hof, die meteen uithaalde en subliem werd gestopt door doelman Nick Vervoort.
Het antwoord kwam van Sander de Heus voor de 3 – 0 , die hij achteraf beter zelf had kunnen binnen schieten, want nu kwam Mitch Fransen een teenlengte tekort om af te ronden.
Met nog een half uur te gaan kwam Melvin Zaalman in de ploeg voor Leon Steketee.
Vijf minuten later moest Andrew van Tiggelen licht geblesseerd het veld verlaten en kwam Andy Bouterse als zijn vervanger.
De Zeeuwen werden sterker en met name Yarick Dorst, de zoon van onze gastvrouw in de bestuurskamer, waarvoor we al werden gewaarschuwd vanwege zijn vrije trappen, blonk uit.
Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven en dat kwam in de 70e minuut door Sander van t’ Hof met een schitterende kopbal in de uiterste bovenhoek, onhoudbaar voor Nick Vervoort en dat betekende 1-2.
Met nog 10 minuten te gaan slingerde Ralph Kalkman zijn laatste wisselspeler Neall Mouthaan er tegen aan.
Het werd een spannende slotfase waarbij Mitch Fransen nog rakelings langs de verkeerde kant van de paal mikte uit een voorzet van Melvin Zaalman en ook Ramon Salas geen geluk had door een pegel van afstand te proberen.
De laatste vrije trap van Yarick Dorst spatte op de vuisten van Nick Vervoort uiteen en kreeg Neall Mouthaan nog een kansje uit een voorzet van Andy Bouterse.
Toen de vrije tocht van Melvin Zaalman naar het Bruusse doel werd verhinderd door de ingevallen Nathan Olree kreeg hij nog rood voor getoverd en kon gaan douchen.
Na 5 minuten blessuretijd klonk eindelijk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter v.d. Wielen en gingen de DRIE punten mee naar Heinenoord.
a.s. zaterdag volgt wederom een uitwedstrijd tegen V.V.G.Z. in Zwijndrecht.
Aanvang: 15.00 uur.
Opstelling.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Desley de Wolf – Nick Jonkman – Ramon Salas -
Toine v.d. Berg – Leon Steketee ( 60. Melvin Zaalman ) – Andrew van Tiggelen ( 65. Andy Bouterse ) – Marvin Strik – Mitch Fransen – Sander de Heus ( 80. Neall Mouthaan ) .

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven