Heinenoord MO19 - IFC MO19 2-0 + foto's

Heinenoord MO19    -    IFC MO19    2-0 + foto's

Heinenoord MO19    -    IFC MO19    2-0
 
Vandaag een wedstrijd tegen een stugge tegenstander. Althans ervaringen vanuit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst maar nu wel. IFC bleek vooral achterin sterk en voorin minder. Voor de Noord viel het dan ook niet mee om er doorheen te komen. Zeker de eerste helft speelde IFC meer op de helft van de Noord dan de Noord op de helft van IFC. IFC kreeg een aantal goede kansen die er echter geen van allen ingingen door goed keeperswerk van Sanne die een goede wedstrijd keepte. Achterin was het slordig en hadden we moeite om elkaar te vinden. Na een minuut of 30 kwam de Noord beter in de wedstrijd en kwamen we wat vaker op de helft van IFC.

Toch bleek de lange laatste vrouw van IFC meestal meester over de meeste situaties. De vriend van Cleo was vandaag aandachtig toeschouwer en zag zijn liefje een onmogelijk doelpunt scoren, een meevaller in de eerste helft waardoor we met een 1-0 voorsprong gingen rusten. De tweede helft was de Noord meer de baas in de wedstrijd al bleef IFC goed verdedigen. Toch kwamen ze minder in de buurt van Sanne en dat vonden de vele toeschouwers die van heinde en verre waren gekomen een goede zaak. Het was Yentl die de meiden van Piet op een 2-0 voorsprong zette na een mooie pass van Kim. Vervolgens kreeg Julia nog een goede kans om voor de ogen van haar opa en oma de 3-0 te laten aantekenen. Helaas sterf haar kans in schoonheid en was er geen eeuwige roem voor haar weggelegd.  Al met al een goede overwinning waarin weer hard werd gewerkt en soms over het randje werd gespeeld, geschopt, en geslagen. Niet goed te praten maar kan een keer gebeuren, met name een keer en voortaan nooit meer. 

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven