VELO MO19 - Heinenoord MO19 2-9

VELO MO19 -  Heinenoord MO19    2-9

VELO MO19       -              Heinenoord MO19         2-9 ( rust 0-5 )

Vandaag een wedstrijd tegen een nieuwe ploeg voor de meiden van Piet, Ron en Monique. Een ploeg die onderaan staat in de ranglijst, dus de beperkt aanwezige toeschouwers gingen wel uit van een overwinning. En die kwam er dus ook en nog wel eentje met een ruime uitslag.  VELO bleek een aantal erg goede voetbalsters te hebben maar die speelde met name voorin. Achterin was het meer een gatenkaas bij VELO, wat ook de reden was dat de Noord zo ruim won. En VELO bleef maar aanvallend spelen en daar wist met name Kim wel raad mee. Kim speelde een van haar beste wedstrijden tot nu toe en zorgde ervoor dat Yentl, Cleo en anderen regelmatig gevaarlijk werden en konden scoren.

In de rust waren er, naast lekkere koffie, ook nog vers gebakken gevulde koeken gesponserd door Jan-Maarten. Zoals gezegd het was een vreemde wedstrijd, want het centrum van het middenveld speelde niet best deze wedstrijd. Met name Julia had haar dag niet en was nogal ongelukkig met aannames en de passing. Maar goed dat anderen beter in hun vel zaten, bijvoorbeeld Mandy die het mooiste doelpunt van deze wedstrijd maakte door van afstand raak te schieten en sowieso een goede tweede helft speelde. Het was dan ook een emotioneel moment voor de toeschouwers toen vader Aart een traantje moest wegpinken toen Mandy scoorde.  Al met al een goede wedstrijd met mooie doelpunten, lekkere koffie, gevulde koeken, een huilende Aart en een dikke overwinning.