Leuk! 9e editie van Voetbalherfstdag was een groot succes.

Leuk! 9e editie van Voetbalherfstdag was een groot succes.

“Leuk!”; dat riepen de kinderen die mee hadden gedaan aan de negende editie van de voetbalherfstdag.

Meer dan 80 jongens, meisjes, leden en niet leden in de leeftijd van 4 tot 12 jaar hebben deelgenomen aan de voetbalherfstdag. Na een gezamenlijke warming-up werden er allerlei voetbaloefeningen uitgevoerd.

Er werd onder andere aandacht besteed aan het kappen/draaien, passen/trappen, 1:1, loopvormen, positiespel en partijen. Ook werden er penalty’s genomen. Na een heerlijke maaltijd werden er grote partijen gespeeld. De dag werd afgesloten met de finales van de penltybokaal. Hoofdtrainer Ralph Kalkman deelde de beschikbare prijzen uit.

Deze dag werd mogelijk gemaakt door de inzet van spelers van de selectie en de jeugdelftallen van Heinenoord.

De prijzen en lekkernijen zijn gesponsord door Schouwink Management Service, Profile DBS, Agrimarkt Oud Beijerland en ODKO Reclame.

De foto's volgen nog.

Vriendelijke groet,

Karsten

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven