HEINENOORD - D.C.V. 2 – 0. RUST: 0 – 0.

HEINENOORD - D.C.V. 2 – 0. RUST: 0 – 0.

HEINENOORD - D.C.V. 2 – 0. RUST: 0 – 0.
HEINENOORD IN TWEEDE HELFT LANGS D.C.V.
In het seizoen 2011/2012 is de v.v. Door Combinatie Verenigd overgestapt van zondag naar zaterdagklasse.
Het was gisteren dan ook de eerste keer, dat Heinenoord in haar 71-jarig bestaan de uit Krimpen aan de Ijssel komende vereniging ontmoette.
Toch was er een oude bekende in het team, n.l. oud-keeper en de man die nu als aanvoerder onder de lat staat, t.w. de 27-jarige Bobby Janssen.
Na de smadelijke nederlaag vorige week tegen Heerjansdam hadden de mannen van coach Ralph Kalkman wat goed te maken.
Ze gingen dan ook fris en monter aan de wedstrijd beginnen en Andy Bouterse was de eerste die de juiste toon zette door met zijn rush langs de zijlijn en een prima voorzet af te leveren.
Vervolgens was het Andrew Dias D,ullois die de volgende aanval opzette en de bal via Andy Bouterse bij Arif Irilmazbilek bezorgde en hij zijn schot tot corner zag verwerken.
Het antwoord kwam van Johan van Wageningen, die naast schoot.

Het spel golfde heen en weer, echter beide verdedigingen gaven geen krimp.
Uit een voorzet van de mee opgekomen Andrew van Tiggelen zou Arif Irilmazbilek een mogelijkheid krijgen, echter de bal werd net voor zijn neus weggekaapt door Mark de Borst.
Halverwege de eerste helft kwam een uitstekende ingreep van Martijn Terlouw precies op tijd om de gevaarlijke met nummer 14 spelende Alex van Veen een dot van een kans te ontnemen.
Even later was dezelfde speler weer ontsnapt, ging alleen op doelman Nick Vervoort af, die op tijd zijn doel uit kwam om buiten de zestien koppend op te ruimen.
Een vrije trap van Fievel Meijer kwam in de handen van Nick Vervoort terecht, terwijl aan de andere kant Arif Irilmazbilek over en naast schoot.
Zo brak de rust met de brilstand 0 – 0 aan.
Het tweede bedrijf begon met een gevaarlijke voorzet op Alex van Veen en nu was het Anthal v.d. Berg die het gevaar keerde.
Jammer dat de voorzet van Marvin Strik even later te scherp was en een gemakkelijke prooi voor Bobby Janssen.
Een slim passje van Arif Irilmazbilek op Mitch Fransen bereikte in ideale positie Marvin Strik, maar helaas sprong de bal van zijn voet en ging deze kans verloren.
Nadat de vrije trap van Andrew Dias D,ullois over was gegaan zorgde in de 60e minuut een verre uittrap van Nick Vervoort er voor dat de bal op maat bij Arif Irilmazbilek kwam en hij op weg leek zijn eerste competitie doelpunt voor de Noord te gaan scoren , toen hij binnen de zestien in de tang werd genomen en de goed leidende scheidsrechter Ruud v.d. Wielen uit Veenendaal niets anders kon doen dan de bal op de stip te deponeren.
Marvin Strik schoot feilloos binnen en dat betekende 1 – 0 en de enige gele kaart van de wedstrijd voor Martin van Buren.
In de 65e minuut vond coach Ralph Kalkman het tijd om er een dubbele wissel in te gooien.
Andy Bouterse werd vervangen door Desley de Wolf en Andrew Dias D,ullois door Sander de Heus.
In de 70e minuut kwam de thuisploeg goed weg toen een vrije trap van Patrick Groen rakelings langs de paal verdween en moest Nick Vervoort even later weer helemaal gestrekt om een pegel van wederom Patrick Groen onschadelijk te maken.
Zonder geluk vaart niemand wel, want in de 75e minuut zorgde een misverstand tussen doelman Bobby Janssen en Martin van Buren er voor dat Sander de Heus de bal voor het intikken had en de 2-0 op het scorebord bracht.
Nadat Nick Jonkman in de slotfase binnen de lijnen kwam voor Martijn Terlouw veranderde niets meer aan de stand en pakte de Noord de volle winst.
Volgende week komt Nieuw-Lekkerland met oud-trainer Ronald Hulsbosch op bezoek.
Aanvang: 14.30 uur.
O P S T E L L I N G.
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Martijn Terlouw – ( 80. Nick Jonkman ) –Leon Steketee -
Andrew Dias D,ullois – ( 65. Sander de Heus ) – Ramon Salas – Andrew van Tiggelen –
Andy Bouterse – ( 65. Desley de Wolf ) – Marvin Strik – Arif Irilmazbilek – Mitch Fransen.
p.s.
Zin in een weekje wintersport ?
Van 12 t/m 20 januari 2018 gaan we met de bus naar Berwang.
Info: Cor Hoogvliet – Tel. 0186 602045 of 06 83205578 - e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven