DSVP MO19- Heinenoord MO19 + foto's

DSVP MO19- Heinenoord MO19 + foto's

DSVP MO19    -    Heinenoord MO19        5-3
 
Op deze mooie nazomerdag in oktober is het toch mogelijk om door het ijs te zakken. Want dat was wat er gebeurde deze zaterdagmorgen. Natuurlijk was de scheidsrechter niet best, maar dat was het geval voor twee kanten. Om die dan ook de schuld te geven van deze nederlaag gaat veel te ver. De Noord speelde gewoon niet goed genoeg, de verdediging speelde onrustig, het middenveld te gehaast, en de voorhoede te afwachtend. En ondanks deze laatste zin kregen we toch nog voldoende kansen om doelpunten te maken.

Maar als je ze allemaal recht op de goed keepende speelster van DSVP afschiet is het moeilijk scoren. De Noord begon wel goed aan de wedstrijd en was sterker. Toch was het oppassen geblazen voor de gevaarlijke tegenstoten van DSVP. Met name de sterke nummer 9 en de slim spelende nummer 10 wisten het nodige gevaar te stichten. Dit zorgde er uiteindelijk ook voor dat de 1-0 op het scorebord kwam. Direct daarna scoorde de Noord echter de gelijkmaker na een van de spaarzame mooie aanvallen deze ochtend. Kim haalde de trekker over. Het weer in grote getale opgekomen publiek ging er eens goed voor staan (er was geen tribune), nu zou het toch wel goed komen. Maar helaas niets was minder waar, er waren zeker kansen maar als die niet worden benut dan krijg je het deksel op de neus. En dat was vandaag niet anders, de behendige nummer 9 scoorde de 2-1, en vervolgens ook nog de 3-1 (weet ik niet zeker meer hoor). Beide na slecht verdedigend ingrijpen van de Noord. De tweede helft bood in eerste instantie een zelfde beeld totdat de Noord plotseling de 3-2 scoorde (mooi lobje van Kim) en niet veel later Naomi de 3-3 liet aantekenen. Nu zou het dan toch goedkomen. Maar helaas, het centrum van de verdediging werd wederom op snelheid geklopt met de 4-3 als gevolg. Hoe jammer was dit, want na de 4-3 gingen de koppies bij de Noord hangen en kwamen bij sommige speelsters de emoties weer los op de verkeerde wijze. Dat er daarna nog 5-3 werd gescoord door een fout van Sanne maakte allemaal niet zoveel meer uit. Vier gespeeld, 2 gewonnen, 2 verloren. We hadden eerlijk gezegd op meer gehoopt. Doelstellingen maar bijstellen en eerst maar weer eens goed gaan voetballen, dan kijken we wel weer verder. Want een ding is zeker dat het beter kan en moet hebben jullie al vaak genoeg laten zien. Dus kop op, de schouders eronder en gaan met die banaan.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven