Heinenoord MO19 - Stolwijk MO19 9-2 + foto's

Heinenoord MO19    -    Stolwijk MO19        9-2 + foto's

Heinenoord MO19    -    Stolwijk MO19        9-2
 
Vandaag alweer de derde wedstrijd van deze competitie. Na de nederlaag van vorige week tegen DVV was het de vraag of de bruingebrande trainer Piet zijn meiden op de juiste manier scherp had gezet. Piet had de gehele week genoten van sex, drugs en hollandse muziek. Beetje vreemd tijdens de competitie maar niet minder gegund voor iemand die al bijna 9 seizoenen deze meiden onder zijn hoede heeft en volgens mij niet een keer heeft verzaakt. En daarbij kwam dat hij zijn meiden goed op scherp had gezet. Met name de voorhoede revancheerde zich voor de slechte wedstrijd van vorige week. Cleo, Yentl en Kim speelde gedreven en allen een goede partij. Nu ook de volgende keer tegen DVV dan zijn we allemaal weer blij. Binnen 15 minuten was er al 4 keer gescoord. Drie voor de Noord en een voor Stolwijk.

Niet snel daarna werd het zelfs 3-2 nadat Stolkwijk weer scoorde door het gebrek aan snelheid achterin. Gelukkig scoorde de Noord al snel de 4 en 5-2 en was het verzet definitief gebroken van Stolkwijk. Vooral het tweede doelpunt van Heinenoord was er een om van te smullen. Echt een goed uitgespeelde counter met alleen maar goede balcontacten, zelfs het broertje van uw verslaggever was er van onder de indruk. De tweede helft speelde zich ook af op de helft van Stolkwijk, dat echt geen slechte ploeg is en alleen verdedigend tekort komt. Aanvallend was de Noord heer en meester en bouwde score verder uit naar 9-2. Het bleef jagen op de tiende goal die helaas net niet viel. Al met al een prima resultaat bereikt met goed voetbal tegen een fijne tegenstander om tegen te spelen. Op naar volgende week. Oh ja, ik las in een ander verslag dat Stolwijk een nieuwe tegenstander is, dat klopt volgens mij niet. We hebben ze vaker als tegenstander gehad, maar dit terzijde.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven