HEERJANSDAM - HEINENOORD: 5 – 1. RUST: 3 -1

HEERJANSDAM - HEINENOORD: 5 – 1. RUST: 3 -1

HEERJANSDAM - HEINENOORD: 5 – 1. RUST: 3 -1
HEINENOORD SPEELDE OP BADSLIPPERS.
ZE HEBBEN DE BESTE SCHOENEN DIE ER ZIJN,
foeterde assistent-coach Faisal Aliradja na afloop.
Zonder de nog steeds geblesseerde Richie Basoski en Melvin Zaalman moest ook Ramon Salas met een liesblessure nog afhaken en dan is DRIE te veel.
Toch had er binnen de eerste 5 minuten 0-2 op het scorebord moeten staan.
Eerst kwam er een dot van een kans uit een voorzet van Mitch Fransen voor aanvoerder Toine v.d. Berg, die zijn te slappe schot zag gekeerd door de voet van doelman Sander Schreuder en 2 minuten later dezelfde situatie voor Neall Mouthaan, die zag, dat weer het voetje van de Heerjansdamse sluitpost redding bracht.
Tja, en als je dan dergelijke kansen om zeep helpt geeft dat vertrouwen aan de tegenpartij en kan een doelpunt niet uitblijven.
Dat gebeurde dan ook na een kwartier spelen.
Nadat eerst Nick Vervoort een pegel van Boy Stoops onschadelijk had gemaakt volgde na de eerste glijpartij in de verdediging de afronding van een fraaie aktie door Mathijn Valster.1–0.
Twee minuten later schoot Jelmer Nugteren de 2-0 binnen na wederom geschutter in de glijdende verdediging van De Noord.

Even zag het er naar uit, dat Martijn Terlouw na een stevig kopduel het veld moest verlaten, maar de stoere verdediger werd door verzorger Erik Zeelenberg dusdanig opgelapt, dat hij verder kon.
Ook na een bal vol op zijn gezicht in de tweede helft, was hij even groggy en ging op karakter door.
In deze periode werd Ramon Salas node gemist.
Door de nodige irritaties en de vreemde beslissingen van scheidsrechter v.d.Perk uit Leiden liep Desley de Wolf tegen een gele kaart aan.
Toch was er na een half uur spelen weer hoop, toen Marvin Strik uit een prima genomen vrije trap van Neall Mouthaan de aansluitingstreffer scoorde en dat betekende 2-1.
Toen Koen Bolterhuis uit een vrije trap van Sefan Lezer op slag van rust de 3-1 op het scorebord bracht, zou het in het tweede bedrijf erg moeilijk worden om nog een punt weg te slepen.
Temeer daar Nick Jonkman zich blesseerde en strompelend de rust haalde.
De tweede helft kwam Nick Jonkman niet meer terug en werd vervangen door Leon Steketee.
Ook Toine v.d.Berg en Neall Mouthaan bleven achter in de kleedkamer en werden vervangen door Andy Bouterse en Sander de Heus.
Een geweldige rush van Andy Bouterse oogstte applaus echter was het vreselijk jammer, dat hij het leer in de voeten van de tegenstander schoof i.p.v. naar de geheel vrij staande Mitch Fransen.
Toen Nick Vervoort in de 68e minuut Boy Stoops de doorgang belemmerde, wees scheidsrechter v.d.Perk meteen naar de stip en leverde het de Heinenoordse sluitpost een gele kaart op.
In eerste instantie stopte Nick Vervoort de penalty, maar de assistent-scheidsrechter constateerde dat hij te vroeg bewoog, dus overnemen.
De tweede poging was wel raak en bracht de stand op: 4-1.
In de 84e minuut bepaalde Ronald Ouwens de eindstand op 5-1.
Arif Irilmazbilek liep na gemekker tegen de scheids nog tegen een gele kaart op.
De inmiddels thuis gekomen teleurgestelde supporters hadden geen goed woord over voor de geleverde prestatie.
Schaamteloze vertoning, Dieptriest, en Supporter zijn is zwaarder dan speler,
waren de kreten die zij slaakten.
a.s. zaterdag komt nieuwkomer D.C.V. uit Krimpen a/d Ijssel op bezoek en is het te hopen, dat er uit een ander vaatje zal worden getapt. . Aanvang: 14.30 uur.
O P S T E L L I N G.
Nick Vervoort – Anthal v. d. Berg – Martijn Terlouw – Nick Jonkman ( 46. Leon Steketee ) -
Andrew van Tiggelen – Desley de Wolf – Toine v.d. Berg ( 46.Andy Bouterse ) – Marvin Strik -
Neall Mouthaan ( 46. Sander de Heus ) – Arif Irilmazbilek – Mitch Fransen.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven