HEINENOORD - NIEUWENHOORN 1-1 RUST 0 - 0

HEINENOORD - NIEUWENHOORN 1-1 RUST 0 - 0

HEINENOORD EN NIEUWENHOORN DELEN DE PUNTEN.

Coach Ralph Kalkman begon met dezelfde formatie als vorige week tegen S.H.O. Never change a winning team.
Naast de nog steeds geblesseerde Richie Basoski, kon hij deze keer ook niet beschikken over Melvin Zaalman, die bij de Beijerlanders tegen een ribblessure op liep.
Heinenoord begon goed aan de wedstrijd en de eerste poging in de 10e minuut kwam van Arif Irilmazbilek waarbij de bal maar net over de kruising vloog.
Het antwoord kwam van de snelle Dimitri Gomes, die er op rechts van door ging, maar een uitstekende ingreep van Andrew van Tiggelen maakte een eind aan zijn rush.

In een combinatie met Arif Irilmazbilek ging de Oud-Beijerlander door tot de achterlijn en was het bijzonder jammer, dat er niemand van de Noord voor het vijandelijke doel aanwezig was om doeltreffend af te ronden.
De volgende mogelijkheid kwam na 20 minuten spelen van wederom van Arif Irilmazbilek,echter zijn pegel verdween maar net langs de verkeerde kant van de paal.

Een missertje van de overigens goed spelende Anthal v.d. Berg bracht de bal uit een voorzet bij de aanstormende Dimitri Gomes, die meteen schoot, echter doelman Nick Vervoort stond op de juiste plaats om dit schot onschadelijk te maken.Na een half uur spelen moesten de vuisten van doelman Wouter Bloothoofd er aan te pas komen om een gevaarlijk indraaiende hoekschop van aanvoerder Toine v.d. Berg te keren, waarbij in de rebound Marvin Strik de kans werd ontnomen, omdat zijn poging geblokt werd door Regilio van Buuren.

In deze periode volgde de ene fraaie aanval na de andere van de thuisploeg en was het te danken aan de Nieuwenhoornse sluitpost, dat hij zijn doelschoon hield op schoten van Mitch Fransen en Arif Irilmazbilek.
Op slag van rust zag het er naar uit toch met een voorsprong op de thee af te gaan, maar de enorme pegel van Mitch Fransen op aangeven van Marvin Strik vloog rakelings langs de paal en brak de rust aan met de brilstand 0-0.
Trainer Steef Buijs zal ongetwijfeld zijn manschappen wat in hun oor gefluisterd hebben, want in het tweede bedrijf kwamen zij fel uit de startblokken.
Of was het een veel te slap begin van de mannen van Ralph Kalkman.

Het centrale duo Nick Jonkman en Martijn Terlouw hadden hun handen vol aan hun tegenstanders en anders was er altijd nog Nick Vervoort om redding te brengen.

Ook de overal aanwezige en hard werkende Ramon Salas had zijn handen vol aan verdedigend werk en kwam nauwelijks aan aanvallen toe.In de 65e minuut was er een opstootje waarbij Arif Irilmazbilek in de ogen de bezoekers een overtreding beging waarvoor niet werd gefloten.

Toen niemand de bal buiten de lijnen schoot, besloot scheidsrechter Lars Meijer uit Hoogland de wedstrijd te staken voor een afkoelingsperiode.
Na een klein kwartier waren de gemoederen gesust en kon het spel worden hervat.
Met nog 20 minuten te gaan werd Leon Steketee, die totaal niet in de wedstrijd zat naar de
kant gehaald en vervangen door Desley de Wolf.
Ook aanvoerder Toine v.d. Berg had zijn werk gedaan en hij werd vervangen door Sander de Heus.
In de 80e minuut kon Nick Vervoort in eerste instantie het keiharde schot van Dimitri Gomes die alleen op hem afkwam nog keren maar tegen de streep van Remon Luksch die er uit de rebound op volgde was geen kruit gewassen en dat betekende 0-1.
Dit was een tegenvaller voor de Noord die het harde werken en de mogelijkheden in de eerste helft niet zag beloond, maar nu op jacht ging naar de gelijkmaker.
Een omhaal van Marvin Strik, die een neusje heeft om op de juiste plaats te staan bracht de verdiende gelijkmaker op het scorebord.1-1.
Het vuur was meteen weer terug en de kansen op de overwinning kwamen steeds dichterbij, echter steeds was er de prima op dreef zijnde Wouter Bloothoofd of een verdediger die de bal van de lijn haalde op schoten van Mitch Fransen en Sander de Heus.
Voor de laatste minuten kwam Neall Mouthaan nog binnen de lijnen voor Anthal v.d. Berg waarin de stand niet veranderde en de punten eerlijk werden verdeeld.
Uiteindelijk een juiste verhouding gezien het vertoonde spel van beide teams.

a.s. zaterdag volgt de wedstrijd in en tegen Heerjansdam. Aanvang: 14.30 uur.

O P S T E L L I N G:

Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg - ( 85. Neall Mouthaan ) – Martijn Terlouw – Nick Jonkman -
Andrew van Tiggelen – Ramon Salas – Toine v.d. Berg – ( 70. Sander de Heus ) – Marvin Strik Leon Steketee – ( 70. Desley de Wolf ) Arif Irilmazbilek – Mitch Fransen.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven