DVV’09 MO19 - Heinenoord MO19 (4-1)

DVV’09  MO19  -  Heinenoord MO19 (4-1)

Vandaag tegen een bekende tegenstander, hier spelen we al 100 jaar tegen en we kunnen er maar moeilijk van winnen. Vandaag waren de verwachtingen hoog gespannen. Immers de meiden van Piet hadden een goede voorbereiding gehad en hadden de eerste wedstrijd tegen het stugge Haastrecht ook omgezet in winst. En eerlijk is eerlijk de eerste helft was de Noord minimaal gelijkwaardig aan de goede Flakkeese ploeg. Een ploeg die het ook niet gewend was zoveel tegenstand te krijgen. Het eerste kwartier was overigens wel voor DVV, daarna kwam de Noord beter in de wedstrijd en ontspon zich een spannende wedstrijd. De achterhoede speelde goed met een uitstekende en fel spelende Anouk als uitblinker en een Michelle die de beste eerste helft speelde van dit seizoen.

De gevaarlijke linkerspits had niets in te brengen tegen Anouk, en als deze speelster niet opvalt heb je kansen tegen DVV. Op het middenveld werden de duels gewonnen en met name Julia was overal te vinden en speelde meer gedreven dan ooit. Alleen de voorhoede had een moeilijke dag tegen de eveneens sterk spelende achterhoede van DVV. Toch kregen we wel kansen en met een beetje meer geluk hadden we op voorsprong kunnen komen. Hoe dan ook de afwezige coach Piet zou zeer tevreden zijn geweest over deze eerste helft met een 0-0 score. De tweede helft werd de wedstrijd naar mijn mening al in de eerste 10 minuten beslist. Eerst kreeg Cleo een goede kans die er helaas niet inging. In de tegenaanval scoorde DVV de 1-0 na halfslachtig ingrijpen van de achterhoede van de Noord.

Het was zo’n wedstrijd dat de ploeg die als eerste scoorde waarschijnlijk zou winnen. Het hielp daarnaast niet mee dat Yentl vervolgens eruit werd gestuurd en de Noord verder moest met 10 man. Ondanks deze numerieke minderheid was de Noord daarna niet de mindere ploeg. Wel kwam er voor de voorwaartsen van DVV meer ruimte en daar wisten ze wel raad mee. DVV liep uit naar een 3-0 voorsprong waarna Cleo wat terug deed. Helaas werd het direct daarna 4-1 en was de wedstrijd definitief gespeeld. Een dik compliment voor de meiden die in de tweede helft er in stonden en het op konden brengen om te blijven voetballen. Al met al wel een teleurstellend resultaat. Het goede nieuws hierbij is dat de Noord meer van zichzelf heeft verloren dan van DVV.

Niet de kop laten hangen en verliezen bij een achterstand dan zal dit team nog veel overwinningen kunnen boeken. Ook tegen tegenstanders zoals DVV daar ben ik van overtuigd.

Volgende week nieuwe kansen nieuwe ronde. Want het blijft hoe dan ook een feest om naar dit team te kijken en te genieten van de werklust.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven