HEINENOORD - HELLEVOETSLUIS: 3 – 2. RUST: 1 – 0

HEINENOORD - HELLEVOETSLUIS: 3 – 2. RUST: 1 – 0

HEINENOORD - HELLEVOETSLUIS: 3 – 2. RUST: 1 – 0
Ook de tweede wedstrijd om de K.N.V.B.-Districtsbeker is door de mannen van coach Ralph Kalkman gewonnen.
Danijel Ribaric, die vele jaren het Heinenoord doel verdedigde stond nu bij de Hellevoetsluis onder de lat.
Al in de 2e minuut beging aanvoerder Frank van Gelderen een smerige overtreding op Richie Basoski, zodat hij het veld geblesseerd moest verlaten en na later bleek uitstekend werd vervangen door Sander de Heus.
Scheidsrechter Rick Turk uit Noordwijkerhout was de ernst van de overtreding ontgaan, maar had minimaal GEEL en misschien wel ROOD moeten geven.

In de 9e minuut kopte Mitch Fransen uit een voorzet van Melvin Zaalman de bal keihard in, echter Riba stond op de juiste plaats om de bal weg te boksen en had geluk, dat Marvin Strik in de rebound de bal op de lat mikte.
Sander de Heus probeerde het enige tijd later van afstand, maar ook deze poging had geen succes.
Heinenoord bleef in deze fase van de wedstrijd aandringen en uit een perfecte voorzet van Marvin Strik, was Melvin Zaalman net te laat om de trekker over te halen.
In de 25e minuut was het wel raak.
Marvin Strik ontfutselde de bal heel knap van zijn tegenstander, passte vervolgens op de mee opgekomen Arif Irilmazbilek, die op zijn beurt een voorzet op maat afleverde, waarbij Mitch Fransen met een tegendraadse kopbal doelman Danijel Ribaric geen schijn van kans gaf en de 1-0 op het scorebord bracht.
Door dit doelpunt te scoren, won hij hierbij tevens een fles rum voor de weddenschap die hij met Riba voor de wedstrijd had gemaakt.
De mannen van trainer Edwin de Koning gingen op jacht naar de gelijkmaker en kregen de kans in de 35e minuut bij een vrije trap van Vincent Mast in de buurt van de zestien.
Nick Vervoort stond op de juiste om deze mogelijkheid onschadelijk te maken.
Een vrije trap aan de andere kant na een overtreding op Melvin Zaalman werd door Arif Irilmazbilek voor het doel geslingerd waarbij het Sander de Heus net niet lukte te scoren.
Uit een voorzet van Sander de Heus wilde Marvin Strik uithalen maar werd op tijd door Oner Sang A Jong geblokt.
Op slag van rust probeerde Ken Luyendijk met een geweldig schot doelman Nick Vervoort te verrassen, echter door een uitstekende redding ging de thuisploeg met voorsprong de kleedkamer in.
Het tweede bedrijf was nog maar 2 minuten aan de gang toen Danijel Ribaric na een botsing met Anthal v.d. Berg geblesseerd het veld moest verlaten.
Zijn vervanger was Sander van Reijn, die meteen aan de bak moest op een paar schoten van Sander de Heus.
Hellevoetsluis werd gevaarlijker en rook dat er wat te halen viel.
Nadat Martijn Terlouw en Nick Jonkman de handen vol hadden op de fel aanvallende tegenstanders, beging Anthal v.d. Berg binnen de zestien in de 60e minuut een overtreding, waarbij scheidsrechter Rick Turk onverbiddelijk de bal op de stip deponeerde
Vincent Mast faalde niet en joeg de bal keihard tegen de touwen. 1-1.
Na weer diverse prima ingrepen van Martijn Terlouw en Nick Jonkman, ging Nick Vervoort in de fout door een mislukte uittrap, die door invaller Kevin Barendregt werd afgestraft.1-2.
De vreugde was echter van korte duur want EEN minuut later werd ook Sander de Heus in de zestien onderuit gehaald waarbij Marvin Strik via een goed genomen penalty de stand weer gelijk trok. 2-2.
Een gevaarlijke combinatie tussen Frank van Gelderen en Roeland de Bruijne werd schitterend onderbroken door de altijd en overal aanwezige Ramon Salas.
Met nog 20 minuten te gaan, gooide trainer Ralph Kalkman er twee wissels tegenaan en kwamen Andrew van Tiggelen en Leon Steketee in de ploeg voor Andy Bouterse en Melvin Zaalman.
Met nog een kwartier te gaan nam Leon Steketee een uitstekende vrije trap die door een eigen doelpunt van de ongelukkige Jeffrey de Koning werd binnen gekopt. 3-2.
Bijna werd het nog 4-2 toen Arif Irilmazbilek alleen op invaller doelman Sander van Reijn afging, maar de sluitpost redde bekwaam en bleef derhalve de eindstand: 3 – 2.
Als de weergoden meewerken wordt de inhaalwedstrijd tegen Oostkapelle a.s. dinsdag om
20.00 uur gespeeld.
Opstelling:
Nick Vervoort – Anthal v.d. Berg – Nick Jonkman – Martijn Terlouw – Andij Bouterse ( 70.
Andrew van Tiggelen ) – Ramon Salas – Melvin Zaalman – ( 70. Leon Steketee ) -
Marvin Strik – Richie Basoski ( 2. Sander de Heus ) – Arif Irilmazbilek – Mitch Fransen.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven