Heinenoord MO19 wint ook haar 3e bekerwedstrijd + foto's

Heinenoord MO19 wint ook haar 3e bekerwedstrijd + foto's

Heinenoord MO19    -    Oegstgeest MO19     11-0
 
Bijna 70 km in de auto heen en 70 km terug in de auto voor een potje voetbal en met 11-0 verliezen.  Niet leuk voor het sportief spelende team van Oegstgeest maar het is niet anders. De meiden zijn ongeslagen eerste geworden in deze poule met 9 punten en een doelsaldo van +16. Het is al weer wat jaren geleden dat we zo sterk begonnen aan een seizoen. As zaterdag beginnen we met de competitie tegen SHO, voor de derde keer al in dit prille seizoen. Ook nu verwachten we weer een overwinning. Oegstgeest was een maatje te klein voor de Noord eerlijk is eerlijk.

En waar we vorige seizoenen nog wel eens de concentratie verloren was dit nu niet het geval. Alhoewel, Oegstgeest begon nog wel sterk aan de wedstrijd en kon de eerste minuten gevaarlijk door de achterhoede van de Noord heen snijden door weifelend optreden. Dit moet wel een waarschuwing zijn tegen tegenstanders zoals DVV09, dan kunnen we ons dit niet veroorloven. Maar na de eerste minuten nam Heinenoord het heft in handen om dit vervolgens gedurende de gehele wedstrijd niet meer los te laten. Al snel hadden Kim, Naomi, Yentl en Tess de ruststand van 5 of 6-0 op het bord staan. Met name Tess scoorde een mooie goal met het hoofd. Het talrijke publiek had genoten zittend op de mooie tribune van Heinenoord, want het regende de gehele wedstrijd, niet hard maar wel genoeg om goed nat te worden. De tweede helft ging de Noord verder waar het de eerste helft mee had afgesloten, goed voetbal afgewisseld met slordigheden. De handelingssnelheid mag nog wel iets omhoog bij de dames, ook nodig om hoge ogen te gaan gooien in de komende competitie. In de tweede helft waren er ook hele mooie aanvallen te zien en werd er nog lustig op los gescoord.  Julia scoorde nog een mooi doelpunt door hard raak te schieten. Hetzelfde gold voor Nieke die van afstand koeltjes raak schoot. De tweede helft bleef het achterin dicht dankzij een geconcentreerd spelende achterhoede met een goed spelende Deborah als slot op de deur. Al met al een dik verdiende overwinning, benieuwd wie de volgende tegenstander wordt in de beker. Maar eerst de competitie start as zaterdag thuis tegen SHO om 10.00 uur.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven