RCL MO19 - Heinenoord MO19 0-4 + foto's

RCL MO19    -    Heinenoord MO19    0-4 + foto's

RCL MO19    -    Heinenoord MO19    0-4
 
Vandaag de verre reis naar Leiderdorp, de wedstrijd ging door dus waarschijnlijk op kunstgras gezien de vele vele regen op vrijdag. En dit bleek ook het geval, maar liefst 4 kunstgrasvelden lagen te wachten op de meiden van de Noord. Nu hadden we er maar eentje nodig om te laten zien dat we kunnen voetballen. En eerlijk is eerlijk daar zijn ze heel erg goed in geslaagd. Uw redacteur vond dit de beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe tegen echt geen slechte tegenstander. Het was het afreizen naar volgens mij de verste uitwedstrijd ooit ook meer dan waard. Vanaf de eerste minuut speelde de Noord agressief en lieten ze de meiden van RCL niet in de wedstrijd komen. Het was al na een minuut of 10 dat Kim de 0-1 liet aantekenen door goed door te zetten. Vervolgens kreeg de Noord meer kansen met name door de snelle uitbraken van Yentl en Anouk.

Het middenveld stond ook prima en veroverde vele ballen. En als er eens een keer een bal of tegenstander door kwam was de achterhoede ook alert. De 0-2 (Yentl) viel vrij snel daarna en zo stond de Noord al na een minuut of 20 op een comfortabele voorsprong. De ploeg van Piet bleef voetballen ondanks wat ergernissen met de scheidsrechter. Met name Naomi had het moeilijk met de beslissingen van de scheids maar maakte dit goed door kort voor de rust de 0-3 te laten aantekenen. Een prima eerste helft werd gevolgd door een ietwat mindere tweede helft. Het spel werd wat rommeliger. Toch kwam het mooiste doelpunt wel in deze helft. Een volledig uitgespeelde goal die ging over maar liefst 5 of 6 schijven, een echte team doelpunt dus. Al met al een dik verdiende overwinning en de kans om eerste in deze bekerpoule te worden lijkt mij dan ook levensgroot. Volgende week om 10.00 tegen Oegstgeest kan dit bereikt gaan worden. 

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven