HEINENOORD - UNITAS’30 : 3 – 1. RUST: 1 – 0.

HEINENOORD - UNITAS’30 : 3 – 1. RUST: 1 – 0.

HEINENOORD - UNITAS’30 : 3 – 1. RUST: 1 – 0.
HEINENOORD WINT 1E WEDSTRIJD VAN DE K.N.V.B. Districtsbeker.

Na de vele oefenpotjes, eindelijk weer eens een wedstrijd om het echie.
En wel de 1e van de DRIE wedstrijden om de K.N.V.B. Districtsbeker tegen Unitas’30 uit Etten – Leur.
Een 2e klas zondagvereniging met 1600 leden en dit jaar gepromoveerd.
Evenals M.O.C.’17 uit Bergen op Zoom, die trouwens nu in dezelfde afdeling zit, een pittig ploegje met veel jeugdige snelle en behendige spelers.
Wegens een schorsing nog opgelopen bij zijn vorige club, kon coach Ralph Kalkman niet beschikken over Arif Irilmazbilek.
De eerste aanval van Heinenoord kwam via Richie Basoski met een pass op Andy Bouterse, die een perfecte voorzet afleverde, maar geen medespeler die kon afronden.
Een snelle aanval met Justin Kwee die Sven Goetstouwers bereikte zag er gevaarlijk uit, maar een briljante ingreep van Nick Jonkman voorkwam erger.
Na een kwartier probeerde Andrew van Tiggelen het met een schot van afstand dat echter over het vijandelijke doel scheerde.

Een snelle uit val van wederom Justin Kwee werd deze keer uitstekend geblokt door Martijn Terlouw.
Na 32 minuten spelen kwam de bal op aangeven van Nick Jonkman bij de vrijstaande Andrew van Tiggelen terecht, die zich geen moment bedacht en fraai binnen kopte.1-0.
Op slag van rust waagde aanvoerder Jordy Bollaart nog een poging, echter Martijn Terlouw gaf hem geen schijn van kans en konden de mannen van Ralph Kalkman met voorsprong op de thee af.
Het tweede bedrijf begon met ongewijzigde teams en gingen de mannen van coach Kees de Rooij op jacht naar de gelijkmaker.
Een lichte overtreding van Melvin Zaalman leverde hem in de 50e minuut een gele kaart op.
Een slimme onderschepping van Marvin Strik leverde hem de bal op wat een unieke kans gaf de voorsprong te vergroten, echter zijn voorzet kwam helaas achter de aanstormende Melvin Zaalman zodat dit feest niet door ging.
Een kopbal van Mitch Fransen uit een corner werd met veel geluk door Ferdy Barendse uit het doel gekopt.
In de 68e minuut beging Martijn Terlouw binnen de zestien een overtreding onder de ogen van scheidsrechter El Hajouti, die onmiddellijk naar de stip wees.
Aanvoerder Jordy Bellaart gaf Nick Vervoort geen schijn van kans en bracht de gelijkmaker op het scorebord. 1-1.
De vreugde van de Brabanders was echter van zeer korte duur, want een minuut later ging Melvin Zaalman er als een speer van door en zijn voorzet op maat werd door Marvin Strik keurig afgemaakt en dat betekende 2-1.
Met nog 20 minuten te gaan kwam Andrew Dias d,Ullois binnen de lijnen voor de moe gestreden Ramon Salas.
Hij kreeg meteen een vrije trap te nemen wat de supporters op de tribune deed op veren, edoch het was helaas gezichtsbedrog want het trillende net werd veroorzaakt doordat de bal in het zijnet terecht kwam.
Met nog een kwartier te gaan volgde de tweede wissel en kwam Neall Mouthaan in de ploeg voor Marvin Strik.
Bij een fraaie aanval opgezet door Mitch Fransen, kwam de bal via Andrew van Tiggelen bij aanvoerder Toine v.d. Berg terecht, die meteen uithaalde en zag dat doelman Roy Janssens zijn pegel nauwelijks tot hoekschop kon verwerken.
Uit deze corner stond Martijn Terlouw op de juiste plaats en hij bepaalde de eindstand in de 80e minuut op 3-1.
In de slotfase kwam Anthal v.d. Berg nog in de ploeg voor Andy Bouterse en kwam doelman Nick Vervoort op tijd uit zijn doel om de bal voor de voeten van de doorgebroken Matthijs Broos weg te kapen.
Al met al een aantrekkelijke wedstrijd die verdiend gewonnen is door de mannen van de tevreden coach Ralph Kalkman.
De andere wedstrijd in de poule is met 6-2 gewonnen door Hellevoetsluis tegen Oostkapelle.
a.s. zaterdag speelt Heinenoord in en tegen Oostkapelle. Aanvang: 14.30 uur.
Opstelling:
Nick Vervoort – Andrew van Tiggelen – Nick Jonkman – Martijn Terlouw – Andy Bouterse -
( 85.Anthal v.d. Berg ) – Ramon Salas – ( Andrew Dias d,Ullois ) Toine v.d. Berg ( c ) -
Melvin Zaalman – Richie Basoski – Marvin Strik ( 75. Neall Mouthaan ) Mitch Fransen.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven