Heinenoord MO19 - SHO MO19 2-1

Heinenoord MO19 - SHO MO19 2-1

Heinenoord MO19    -    SHO MO19        2-1
 
Na twee goede oefenwedstrijden te hebben gespeeld tegen SHO en SSS nu weer tegen SHO, maar nu voor de beker. Heinenoord was weer de betere ploeg maar speelde deze wedstrijd niet goed. Er werd veel gepraat, uit posities gelopen, en rommelig gevoetbald. Misschien dachten de dames er te makkelijk over omdat ze tijdens de oefenwedstrijd wel goed speelden.

Hoe dan ook het gezicht van trainer Piet stond steeds meer op standje onweer, dit terwijl het eigenlijk best lekker weer was. De Noord kwam wel op een verdiende 1-0 voorsprong nadat er al enkele kansen waren gemist. Julia controleerde de bal in een keer goed op het middenveld, speelde nicht Anouk goed in de diepte aan, die bleef goed kijken en gaf de bal op een presenteerblaadje voor de goed voor haar vrouw komende Naomi. De toeschouwers gingen er eens goed voor zitten, nu zal de Noord wel los komen, helaas dit was niet het geval. Vele aanvallen smoorden ook in goede bedoelingen door de aannames van de bal. Als een aanname in een keer goed is dan verloopt het spel veel sneller. Ik zeg oefenstof op de training, balletje stoppen, maar ja daar ga ik niet over en gelukkig maar. De tweede helft was een kopie van de eerste, behalve dat SHO scoorde na geknoei in de achterhoede. Vrij snel daarna scoorde Cleo door goed te reageren op haar eigen kopbal en de rebound van de keepster van SHO met haar knie binnen werkte. Daarna sloop de vermoeidheid in de benen van SHO en kreeg de Noord nog meer kansen. Helaas konden deze niet benut worden door Kim, Julia, Anouk, Yentl, en Naomi. Best veel mogelijkheden gehad dus. Volgende week uit naar RCL in Leiderdorp om 13.45, een onbekende tegenstander, altijd leuk. Helaas kan uw razende reporter hier niet bij zijn ivm eigen voetbal verplichtingen (of iets wat daarop lijkt). In ieder geval succes gewenst. 

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgoptimaal-talent.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgtadatel.jpgtrelleborg.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven