HEINENOORD – V.V.G.Z. : 3 – 3. RUST : 2 -1 .

HEINENOORD – V.V.G.Z. : 3 – 3. RUST : 2 -1 .

HEINENOORD GEEFT IN BLESSURETIJD WINST UIT HANDEN.
Niks aan de hand, was na afloop de reactie van Ralph Kalkman.
Zonder de geschorste Ramon Salas en de geblesseerde topscorer Vinicius Bongaetz, alsmede doelman Danijel Ribaric begon Heinenoord goed aan de wedstrijd.
Het eerste kwartier was volledig voor de mannen van Ralph Kalkman en Rene Scholts, maar het overwicht via mogelijkheden van Jeremy Hensen en Remi Spier werden nog niet in doelpunten omgezet.
Ook het eerste afstandsschot van Mitch Fransen ging over, terwijl in de 16e minuut de uithaal van Andrew van Tiggelen een beter lot had verdiend toen zijn pegel op de paal belandde.


Het was echter uitstel van executie want na een fraaie aanval in de 18e minuut presenteerde Remi Spier heel mooi de mogelijkheid aan Danny van Valen die keurig afrondde en doelman Maarten Vintges het nakijken gaf. 1-0.
De vreugde was echter van zeer korte duur.
Ruim 1 minuut later was het aanvoerder Frank Wielenga die van 35 meter uithaalde en op zijn beurt Christian van Wijngen het nakijken gaf.1-1.
Op aangeven van Jeremy Hensen kwam Remi Spier goed voor zijn man en rondde deze aanval uit het boekje halverwege het eerste bedrijf fraai af. 2-1.
De Zwijndrechters lieten het er niet bij zitten en uit de corner die volgde was Christian van Wijngen niet klem en haalde Nick Jonkman de bal van de lijn.
Het was nu weer de beurt aan de Noord om de voorsprong uit te bouwen, want steeds bleek EEN doelpunt verschil vrij gevaarlijk.
Na een half uur spelen kwam deze mogelijkheid voor Jeremy Hensen die op aangeven van Remi Spier alleen op doelman Maarten Vintges afging en hij vrij gelukkig met zijn voet de bal tot corner verwerkte.
Uit een voorzet op maat van Mitch Fransen zo aan het einde van de eerste helft kwam de mogelijkheid voor Remi Spier om de supporters te laten juichen, maar zijn kopbal vloog rakelings over de lat.
Op slag van rust raakte Sander v.d.Pols geblesseerd en werd vervangen door Anthal v.d.Berg.
Meteen na de thee passte Mitch Fransen op Andrew Dias D,ullois die nummer DRIE op zijn schoen had, echter wat een flinke uithaal had moeten worden, werd een rollertje en ging ook deze kans verloren.
Tja, en als je dan zelf niet scoort doet de tegenpartij het wel en dat gebeurde in de 54e minuut door Wayne v.d.Burg die de gelijkmaker aantekende.2-2.
Met nog een half uur te gaan bracht de technische staf Tom den Boer binnen de lijnen voor Andrew van Tiggelen.
Hij liet vrij snel een voorzet los, die door Remi Spier werd afgerond en dat betekende 3-2.
De Zwijndrechters waren nog lang niet verslagen en deden er een schepje bovenop.
Een schot van Raoul Pluimert scheerde voorlangs en ook Girardelly Cromarty werd steeds gevaarlijker en gaf Anthal v.d.Berg handen vol werk.
Toen de Noord zich even aan de druk had onttrokken ging Jeremy Hensen er van door, leverde een prima voorzet, maar helaas niemand voor het vijandelijke doel om de trekker over te halen.
Een overtreding op Bas v.d.Houten leverde V.V.G.Z. in de slotfase nog een vrije trap op die echter tot grote opluchting werd over geschoten.
Nadat Remi Spier zijn kopbal over de lat zag gaan tikten de laatste minuten van de wedstrijd weg en leek de overwinning een feit.
Jammer dat aanvoerder Toine v.d.Berg zo dicht bij het einde in de fout ging door een overtreding binnen de zestien.
De goed leidende scheidsrechter Elissen uit Udenhout bedacht zich geen moment en wees resoluut naar de stip.
Invaller Michael Dellávo schoot feilloos binnen en bracht de stand met officieel nog 10 seconden te gaan op 3-3.
Duur puntenverlies, zuur voor de ploeg en met name aanvoerder Toine v.d.Berg die ook nog geel kreeg en de wedstrijd volgende week tegen Oranje Wit is geschorst.
Naaste concurrent Sliedrecht haalde een nipte overwinning zodat het verschil naar 3 punten is teruggebracht.
""Niks aan de hand"" zoals Ralph Kalkman na afloop zei moet voldoende vertrouwen geven voor de komende wedstrijden.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven