HEINENOORD - ALBLASSERDAM: 4 – 1. RUST: 0 – 1

HEINENOORD - ALBLASSERDAM: 4 – 1. RUST: 0 – 1

HEINENOORD IN TWEEDE HELFT LANGS ALBLASSERDAM.
Een groot gedeelte van de selectie had afgelopen maandag de inhaalwedstrijd Alblasserdam-Nieuw-lekkerland gezien, wat de veronderstelling moet hebben gegeven om dit varkentje in Heinenoord even snel te wassen.
De bezoekers kregen echter al in de 3e minuut een hoekschop te nemen, wat na een flipperkast situatie via Inam Quliyef een doelpunt opleverde.0-1.
Hier had natuurlijk niemand op gerekend en dus gingen de mannen van Ralph Kalkman op jacht naar de gelijkmaker.
De manier waarop was echter veel te gehaast en onnauwkeurig.
De Alblasserdammers trokken zich massaal terug en was er voor de Noord geen doorkomen aan.
Toch had Tom den Boer halverwege de eerste helft de gelijkmaker op zijn schoen, toen hij op een pass van Ramon Salas alleen op doelman Sander Schreuder af ging, maar de bal naast de verkeerde kant van de paal schoot.


Andrew Dias Dúllois probeerde het even later van afstand door de bal meteen op de slof te namen op een voorzet van Jeremy Hensen, maar ook deze keer stond de sluitpost op de juiste plaats.
In de 38e minuut kwam de Noord goed weg, toen Ebubrkir Ozturk op rechts was doorgebroken, doelman Danijel Ribaric reeds was gepasseerd, maar de snelle Andy Bouterse op tijd terug was om de bal van de lijn te halen.
Zo brak de rust met een 0-1 achterstand aan, wat natuurlijk niemand had verwacht tegen een zo laag geklasseerde tegenstander.
Het tweede bedrijf begon met een uitstekende voorzet van Vinicius Bongaertz, maar er was niemand aanwezig om dit af te ronden.
De topscorer kreeg even later zelf op aangeven van Jeremy Hensen een dot van een kans om de gelijkmaker op het scorebord te brengen, maar wederom was doelman Sander Schreuder hem te slim af.
Hoeveel kansen heb je nodig morde het publiek toen ook Tom den Boer er niet in slaagde te scoren.
Na 10 minuten in de tweede helft werd hij gewisseld voor Mitch Fransen.
De aanhouder wint, dus na een vrije trap van Andrew Dias Dúllois was het aanvoerder Toine v.d.Berg, die het goede voorbeeld gaf en de gelijkmaker binnen schoot.1-1.
Na een prima onderbreking van Andrew van Tiggelen volgde een schitterende aanval via Toine v.d.Berg en Andrew Dias, die de bal bij Mitch Fransen bezorgde en hij snoeihard uithaalde en doelman Sander Schreuder het nakijken gaf. 2-1.
Het ijs was gebroken en was het wachten op meer doelpunten.
Met nog een kwartier te gaan kwam de van een langdurige blessure herstelde Danny van Valen in de ploeg voor Andrew van Tiggelen.
In de slotfase bracht Jeremy Hensen met een fraaie omhaal de stand op 3-1 na een afgeslagen hoekschop.
Vinicius Bongaertz bracht op aangeven van Mitch Fransen zijn totaal op 19 doelpunten en bepaalde de eindstand op 4-1.
Er kwam voor hem nog een 100 % kans op nummer 5, maar dat feest ging niet door.
Al met al een verdiende overwinning en de matige eerste helft hoort blijkbaar bij een koploper waarbij de spanning toch een belangrijke rol speelt.
Met nog 4 wedstrijden te gaan ligt Heinenoord op koers richting Hoofdklasse.
a.s. zaterdag komt V.V.G.Z. op bezoek. Aanvang 14.30 uur.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven