EXCELSIOR MAASSLUIS – HEINENOORD: 3 – 0. RUST: 0 – 0.

EXCELSIOR MAASSLUIS – HEINENOORD: 3 – 0. RUST: 0 – 0.

HEINENOORD NIET LANGS TOP-KLASSER EXCELSIOR MAASSLUIS IN V.R.CUP.
De uitstekende resultaten nog niet zo lang geleden tegen de Top-klassers:
Leonidas – lisse en Barendrecht voor de K.N.V.B. beker, is tegen Top-klasser Excelsior Maassluis niet geprolongeerd.
Toch hebben de toeschouwers zich uitstekend geamuseerd en een zeer aantrekkelijke wedstrijd gezien.
Excelsior begon in hoog tempo om zo snel mogelijk een doelpunt te forceren.

De Heinenoordse verdediging stond echter als een huis en hield tot de 70e minuut stand.
Toen kregen de mannen van Ralph Kalkman even daar voor zelfs via Andrew Dias D,ullois een enorme kans op voorsprong te komen, maar het schot van de Rotterdammer kwam rechtstreeks in de handen van doelman Jesper Leerdam.
Nadat in de beginfase een aantal kansen door een sterker Excelsior niet werden benut, werden de bezoekers brutaler en kwamen er ook mogelijkheden voor Vinicius Bongaertz en Jeremy Hensen.
Aan de andere kant kwam de snelle Ahmad Mendes Moreira op rechts enkele keren gevaarlijk door, maar werd uitstekend verdedigd door de jeugdige Gert Groenendijk.
Jammer dat de pass van Vinicius Bongaertz op Jeremy Hensen op slag van rust iets te hard was, zodat Jesper Leerdam de bal zijn prooi werd.
In het tweede bedrijf kwam Sander v.d.Pols in de ploeg voor Nick Jonkman.
Na 70 minuten kwam dan de aktie van Vincent v.d.Berg, die Daniel Furtado Oliveira met een kopbal afrondde en Christian van Wijngen het nakijken gaf. 1-0.
Heinenoord ging op jacht naar de gelijkmaker, terwijl 3 invallers t.w.Remi Spier, Tom den Boer en Edwin Petersen ( er mocht 5 x gewisseld worden ) van alles probeerden voor een beter resultaat.
Verdedigend was de organisatie zoek en invaller Raoul Gillet bepaalde met 2 doelpunten de eindstand op 3-0.
Al met al een leuke wedstrijd en kan de concentratie volledig gericht worden op de competitie.
De inhaalwedstrijden van het afgelopen weekend zorgden er voor, dat de Noord de titel van de 2e periode in de wacht sleepte en tevens de voorspong op de naaste concurrenten Sliedrecht en Nieuw-Lekkerland zag oplopen tot respectievelijk 5 en 6 punten.
a.s.zaterdag komt Alblasserdam op bezoek, vandaar het verzoek aan de jeugd met toeters en bellen massaal ONZE JONGENS te komen aanmoedigen.

keukenmaxx

asn.jpgawaccu.jpgbenevia.jpgbestfresh.jpgdebergden.jpgdeheus.jpgdekoomen.jpgderijke.jpgfeyenoord.jpgfreestyle-voetbal.jpgfs.jpggentlemen.jpggpn_advies.jpggriend.jpgjb.jpgkia-binnenmaas.jpgkwakernaat.jpgmgx.jpgodko.jpgpersoneelsdiensten-pdhw.jpgrobey-logo.jpgvdmt.jpgwk-ict.jpgzpress.jpg
Naar boven