HEINENOORD - D.C.V. 2 – 0. RUST: 0 – 0.
zondag, 15 oktober 2017 11:43
Geschreven door Redactie
HEINENOORD - D.C.V. 2 – 0. RUST: 0 – 0.

HEINENOORD IN TWEEDE HELFT LANGS D.C.V.
In het seizoen 2011/2012 is de v.v. Door Combinatie Verenigd overgestapt van zondag naar zaterdagklasse.
Het was gisteren dan ook de eerste keer, dat Heinenoord in haar 71-jarig bestaan de uit Krimpen aan de Ijssel komende vereniging ontmoette.
Toch was er een oude bekende in het team, n.l. oud-keeper en de man die nu als aanvoerder onder de lat staat, t.w. de 27-jarige Bobby Janssen.
Na de smadelijke nederlaag vorige week tegen Heerjansdam hadden de mannen van coach Ralph Kalkman wat goed te maken.
Ze gingen dan ook fris en monter aan de wedstrijd beginnen en Andy Bouterse was de eerste die de juiste toon zette door met zijn rush langs de zijlijn en een prima voorzet af te leveren.
Vervolgens was het Andrew Dias D,ullois die de volgende aanval opzette en de bal via Andy Bouterse bij Arif Irilmazbilek bezorgde en hij zijn schot tot corner zag verwerken.
Het antwoord kwam van Johan van Wageningen, die naast schoot.

DSVP MO19- Heinenoord MO19 + foto's
zondag, 15 oktober 2017 11:23
DSVP MO19- Heinenoord MO19 + foto's

DSVP MO19    -    Heinenoord MO19        5-3

Op deze mooie nazomerdag in oktober is het toch mogelijk om door het ijs te zakken. Want dat was wat er gebeurde deze zaterdagmorgen. Natuurlijk was de scheidsrechter niet best, maar dat was het geval voor twee kanten. Om die dan ook de schuld te geven van deze nederlaag gaat veel te ver. De Noord speelde gewoon niet goed genoeg, de verdediging speelde onrustig, het middenveld te gehaast, en de voorhoede te afwachtend. En ondanks deze laatste zin kregen we toch nog voldoende kansen om doelpunten te maken.

Algemene Ledenvergadering 2017
dinsdag, 10 oktober 2017 21:31
Geschreven door Super User
Algemene Ledenvergadering 2017

De Algemene Ledenvergadering van 2017 zal zijn op:

Vrijdag 3 november a.s. om 20.00 uur. Kantine open vanaf 19.15 uur.

Heinenoord MO19    -    Stolwijk MO19        9-2 + foto's
zondag, 08 oktober 2017 14:41
Heinenoord MO19 - Stolwijk MO19 9-2 + foto's

Heinenoord MO19    -    Stolwijk MO19        9-2

Vandaag alweer de derde wedstrijd van deze competitie. Na de nederlaag van vorige week tegen DVV was het de vraag of de bruingebrande trainer Piet zijn meiden op de juiste manier scherp had gezet. Piet had de gehele week genoten van sex, drugs en hollandse muziek. Beetje vreemd tijdens de competitie maar niet minder gegund voor iemand die al bijna 9 seizoenen deze meiden onder zijn hoede heeft en volgens mij niet een keer heeft verzaakt. En daarbij kwam dat hij zijn meiden goed op scherp had gezet. Met name de voorhoede revancheerde zich voor de slechte wedstrijd van vorige week. Cleo, Yentl en Kim speelde gedreven en allen een goede partij. Nu ook de volgende keer tegen DVV dan zijn we allemaal weer blij. Binnen 15 minuten was er al 4 keer gescoord. Drie voor de Noord en een voor Stolwijk.

HEERJANSDAM - HEINENOORD: 5 – 1. RUST: 3 -1
zondag, 08 oktober 2017 13:29
HEERJANSDAM - HEINENOORD: 5 – 1. RUST: 3 -1

HEINENOORD SPEELDE OP BADSLIPPERS.
ZE HEBBEN DE BESTE SCHOENEN DIE ER ZIJN,
foeterde assistent-coach Faisal Aliradja na afloop.
Zonder de nog steeds geblesseerde Richie Basoski en Melvin Zaalman moest ook Ramon Salas met een liesblessure nog afhaken en dan is DRIE te veel.
Toch had er binnen de eerste 5 minuten 0-2 op het scorebord moeten staan.
Eerst kwam er een dot van een kans uit een voorzet van Mitch Fransen voor aanvoerder Toine v.d. Berg, die zijn te slappe schot zag gekeerd door de voet van doelman Sander Schreuder en 2 minuten later dezelfde situatie voor Neall Mouthaan, die zag, dat weer het voetje van de Heerjansdamse sluitpost redding bracht.
Tja, en als je dan dergelijke kansen om zeep helpt geeft dat vertrouwen aan de tegenpartij en kan een doelpunt niet uitblijven.
Dat gebeurde dan ook na een kwartier spelen.
Nadat eerst Nick Vervoort een pegel van Boy Stoops onschadelijk had gemaakt volgde na de eerste glijpartij in de verdediging de afronding van een fraaie aktie door Mathijn Valster.1–0.
Twee minuten later schoot Jelmer Nugteren de 2-0 binnen na wederom geschutter in de glijdende verdediging van De Noord.

Pagina 1 van 70