Sponsor zaken

DE JEUGD VAN SV HEINENOORD – NIEMAND IN DE KOU!

Al sinds vele jaren prijkt de naam van Benevia op de meeste voetbaltenues van ons mooie groen-witte SV Heinenoord. Het grote assurantiekantoor, tevens al jarenlang hoofdsponsor van onze vereniging, staat sinds jaar en dag op de tenues van veel elftallen, van jong tot oud. Inmiddels groeit de club dusdanig en neemt ook het aantal te sponsoren tenues door de hoofdsponsor een enorme, zo niet buiten proportionele vlucht. Dit geldt uiteraard ook voor de kosten. Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen hebben wij dan ook, na rijp beraad met onze hoofdsponsor, overlegd dat het de voorkeur heeft ook andere shirt- e/o kledingsponsors te werven voor de tenues van onze jeugdelftallen. M.a.w. wij zijn en gaan op zoek naar nieuwe shirt- en overige kleding-/jeugdsponsors voor de meeste, zo niet alle, jeugdelftallen.

Dit vergt uiteraard eerst een inventarisatie van de huidige sponsorkleding die nog goed is en die zeker ook volgend seizoen nog gebruikt zal kunnen gaan worden. Wij vinden het tenslotte niet verantwoord om goede sponsorkleding die dit jaar is aangeschaft zomaar in de kast te leggen/af te schrijven. Het is momenteel helaas ook zo dat de sponsors niet voor op het oprapen liggen. Daarnaast vinden wij het sowieso niet nodig om vrij nieuw materiaal over de balk te smijten.

Omdat het nieuwe seizoen al begint voordat je er erg in hebt, (zeker met het komende EK) vinden wij het echter wel noodzakelijk de begeleiding van de teams e/o ouders tijdig te informeren. Wellicht nodigt het u uit om mee uit te kijken om sponsors te benaderen voor onze jeugdelftallen. Het hoe, of en wat er voor het (jo)uw team allemaal bij komt kijken, is voor velen logischerwijze niet in te schatten.

Inmiddels hebben de volgende bedrijven zich al als kleding- en balsponsor voor onze jeugd aan SV Heinenoord verbonden;

• Solines Moerdijk – Tenue B1 en Trainingspakken Meiden MC1
  • Restaurant 't Raadhuis – Tenue Meiden MC1
  • Restaurant Werelds aan de Kade – Wedstrijdballen jeugd € 250,- per jaar
  • Tunderman Transport – Tenue E2
  • Figaro Haarmode en Bloemenwinkel Origine – Tenue F3

Bovenstaande sponsoren willen wij bedanken namens de jeugdafdeling van SV Heinenoord!

We zijn ons er van bewust dat het wellicht zo is, dat u het tenue, trainingspak, inloopshirt, tassen e/o andere vormen van jeugdsponsoring t.b.v. het elftal van uw (klein) zoon e/o (klein) dochter wilt (laten) sponsoren, maar dat het budget niet toereikend is om het team volledig in het nieuw te steken. Uiteraard denken wij dan graag met u mee. Een optie zou kunnen zijn om met meerdere sponsors te werken. Er zijn tenslotte meerdere wegen die naar Rome leiden. Wij zijn er in ieder geval van overtuigd dat wij gezamenlijk moeten kunnen slagen in de missie om iedereen in gesponsorde kleding te laten lopen op SV Heinenoord.

Namens de Sponsorcommissie

Peter de Werker